EDS

Nya SDO stöd

Fick mina nya SDO stöd i fredags. Hm…


Visst, den svarta är mycket snyggare än den sjukhusbeiga och man kan t.o.m. visa den utan att dö av skam…


…men inte tusan är de sydda för oss med öm hud inte! Aj jäklar vad ont det tar nu när jag haft den några dagar, bara några timmar/dygn. Jävlar i havet vad den gnider hål på huden!! Det här märket sväller upp och svider som när man kastat sig på inomhusgolv och fått ”brännsår”. Fuck vad sjukt det tar. 🙁


Och tumstöden sen då… Vi funderade och klurade på varför vänster tumme inte fick stöd av ”handsken” och fortsatte luxera trots att jag hade den på mig. Väl hemma igen började jag jämföra dem. Tja, man behöver knappast vara någon ingenjör för att se att vänster ”handske” är felsydd. Snacka om tummen mitt i handen.


Som sagt, liiite fel sydd.

Jag som längtat så. 🙁 Nå, om en vecka ska jag träffa min ortopedingenjör igen (han är på semester nu) och se vad vi kan göra åt saken. Men jag gissar att det blir att sy nytt, anpassa lite mer och klura ännu lite till. *suck*

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. Halloj
  Den ser inte så dum ut i svart. Fungerar det?
  Har du provat på korsett?

  typiskt att de sydde fel men vad ska man göra annat än att ta ett djupt andetag och vänta på nästa.

  kramis
  Skrutten hälsar

 2. säger:

  Hejsan
  Hur hade du fått reda på dessa skydd? Lite nyfiken då jag har väldiga problem med sömmarna på en del av mina ortroser.
  Hoppas de funkar bra på dig och att u får den med felsydd tumme fixad snart!
  Ha en fortsatt trevlig vecka!
  Kram Janeth

  1. miina säger:

   Hejsan Janeth!
   Jag har fått stöden via Rehab här på sjukhuset. Det är min ortopedingenjör, fysioterapeut och ergoterapeut som gått kurs för det företaget som tillverkar SDO-stöden. De är galet bra.
   Kram!

Tack för att du lämnar några ord till mig!