Skriverier

Helgen som varit

Vi har haft en underbar helg.

Började det hela med att på fredagkvällen mysa med finaste Miniya i förberedelserna för hennes dop.


Är hon inte gosig, gudmors fina, goa tjej?

På lördagen hade vi sedan dop för henne. Alla våra tre tjejer skötte sig exemplariskt i kyrkan trots att de fick sitta själva eftersom jag och Nicke satt längst fram då vi skulle bli faddrar. Vi sjöng ”För Alltid” i kyrkan tillsammans med Miniyas andra gudfar Pontus som spelade gitarr. På dopfesten lyckades jag sedan kalla Pontus för älskling, så nu är allt frid och fröjd och alldeles som vanligt i Miinas lilla klanteri-liv. 😀

Idag, söndag, har jag hållit ljusparty med ett underbart gäng. Tack, alla! <3

Sen bar det av till vallokalen för att rösta och efter det bestämde vi oss för att åka till husvagnen ett varv. Skriver mer ingående om det här.

Det har varit sånt fantastiskt väder hela helgen. Nästan t-skjorteväder. Allt är framplockat på altan. Vi har grillat för första gången i år. Fåglarna kvittrar, bina surrar, vårblommorna blommar och snön har försvunnit. Ja, det är verkligen vår nu!

Men alla har inte vaknat helt och fullkomligt. Hittade denna i mammas blomrabatt. Duktigt groggig och väldigt slö.


Vårtrött eller dagenefter-groggig?

Och den bilden får avsluta min helg. Jag hoppas verkligen att solen fortsätter värma vår jord nu ett bra tag framöver innan nästa regnperiod kommer!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Anna säger:

    Gud vilken härlig bild! Hon ger dig de bästa leendena vet du det… men det var ju du som hittade hennes underbara namn med, självklart hon valde dig till gummor! Love you!!!

    1. miina säger:

      Hon vet vem hon ska charma. 😛 Love you too!

Tack för att du lämnar några ord till mig!