Skriverier

I pulkbacken

Eftermiddagen av den första dagen på det nya året har vi tillbringat i skogsbacken här vid oss.


Se upp i backen, tre hål i nacken!! Moalie tycker det är lättare att balansera utan stavar.


”Hjääälp miiiiig!!!” Mor min stod så fint nere vid backens fot och så vips hasade hon ner i dikeskanten. Hon föll som en fura och det tog bra länge innan hon upp igen. Vi andra kunde ju inte hjälpa till heller. Pappa stod högst upp i backen och vred sig av skratt, Moalie var på väg upp i backen och trillade omkull där av skratt, själv stod jag och fotade spektaklet och Natalie var hemma med Nicke då än. 🙂


Min käre far hölls mer på fötter än mor min. Full far framåt!!


Jag var första grillmästare. Älskar COBBen! Den är SÅ bra! Finns att köpas hos min far på http://www.pro-sam.com. 😉


Natalie och Moalie slängde sig ner i snöfåtöljerna med stjärtvärmare under sig.


Och så har vi mor min igen då…med skidorna kvar på fötterna. Japp, så här låg hon och åt grillad korv och drack varm choklad.


Och som sagt, far min hölls mer på fötter än mor min… 😉


Vackra lilla Stina i snön. Freja härjade runt och var mer under än över snön, så hon fick inte vara med på bild denna gång.


Ett sista avslutande åk på pulkan innan vi backar ihop och går hem.

Nu sitter tjejerna framför tvn och ser Mer om oss barn i Bullerbyn, Nicke sitter och läser Aftonbladet och jag sitter här vid datorn. Känns som om det kommer att bli en tidig kväll för oss ikväll. Det tar på att mysa i snön, för att inte tala om Nicke som är halvdöd efter att ha skottat snön av taket.

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. kramar o kärlek till er alla!
    vi saknar er!!!

Tack för att du lämnar några ord till mig!