Skriverier

Att acceptera och gå vidare

Efter mitt inlägg om misshandeln jag levde i fick jag ett mail där killen bad mig flyga och fara. Kort därpå raderade han mig från facebook och msn. Han kände att jag lämnat ut honom, att jag skadat hans liv.

Jag kan inte hålla med honom. Om någons liv blev illa åtgånget, skulle jag säga att det var mitt. Det var jag som blottade mig i inlägget. Alla vet ju vem jag är, men ingenstans finns någon ledtråd om vem han är. Eller?

Jag känner att han nog inte kommit riktigt så långt som jag trodde. Jag trodde han helt accepterat sina handlingar och tar ansvar för det han gjort, men tydligen gäller det endast inofficiellt. Synd. Jag trodde faktiskt att han tagit sig igenom det. Bevisligen hade jag fel.

Att acceptera sina handlingar, förlåta och gå vidare är så oerhört viktigt, oavsett vad det handlar om. Så glöm aldrig det, ni där ute! Vågar du inte acceptera dina handlingar, kan du aldrig komma vidare. Det är som att förneka en del av dig själv.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!