Dagis julfest

Så har vi då varit på vår sista dagis julfest. Känns ganska otroligt att det verkligen är sista gången för vår familj. Tänk, nästa år är min sessa skolbarn och firar julfest på skolan. Klyschan ”Åren går så fort” har blivit sann, även för mig.

Barnen höll luciatåg där Moalie och Renate gick först, tätt följda av Ellen och killarna. Sångerna gjorde de jätte bra. Jag blev SÅ imponerad av Moalie som hördes längst bak i lokalen. Trodde inte hennes röst kunde bära på det där sättet! Ja, inte är det min och Nickes röst hon ärvt, så det måste ju nästan vara morbrors då. 🙂

Efter sången läste förskolebarnen en dikt och tände varsitt ljus.


Moalie tänder sitt ljus.


”Men den som bär stjärnan hittar nog rätt.”

Efter det följde allsång, saft och kaka, ringdans och tomtebesök.


Vår vackra, underbara lucia! Vår fina prinsessa!

Kram Miina

2 thoughts on “Dagis julfest

Kommentera