Hälsa och ohälsa

Totaldäckad

Oh shit, vilken natt!! Trodde aldrig jag skulle ta mig igenom natten som var. :S

Igår kände jag att förkylningen kom smygande. I natt har jag varit totalt igenkläggad i bihålorna och det har värkt av bara tusan i hela högra ansiktshalvan. Kl.5 steg jag upp och tog panadol (kan inte ta burana för min förlängda blödningstid), men kl.6 fick jag väcka Nicke och be honom hämta en till. Då hade jag sån värk att jag bara grät.

Jag har varit till läkare nu som konstaterade att jag är helt igensvullen i höger sida, att öronen ser bra ut, medan halsen var röd, svullen och prickig. Snabbtesterna var ok, men halsodling togs för säkerhetsskull. Fick Rinexin och recept på antibiotika som jag ska ta om det inte blir bättre. Bredspektra antibiotika, därför vill de inte att jag tar det utom i värsta nödfall eftersom de vill ha det som sista utväg om jag skulle få någon allvarlig sjukdom, men det finns inget annat att tillgå när jag är allergisk mot allt annat.

Har tagit Rinexin nu som jag känner att minskat på svullnaden och mamma tar hem lasern idag som vi ska köra rejäl behandling med under helgen.

Hoppas innerligt att det här ger med sig nu så jag är pigg och kry till nästa vecka när pappa är bortrest och jag inte har någon som kan stå i butiken.

Så håll nu tummarna för att jag står på benen imorgon när det är hundutställning! Det här året MÅSTE jag ställa. Det är bara så. Skit oxå, säger jag!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. OOOH vad snyggt du gjort Miina, och så LILA! 😀 Krya på dig vännen!!!

Tack för att du lämnar några ord till mig!