Skriverier

Däckar till helgen?

Fixade ny layout idag. Tror jag kan trivas med denna ett tag.

Just nu sitter småvovvarnas uppfödare på färjan på väg till Åland. Det är den stora hundutställningen Viking Line Dog Show i helgen och jag känner att jag håller på att krokna fullständigt i förkylning och möjligtvis feber. Förra året låg jag i diskbråck och kunde knappt ta mig på toa själv, så i år kan inget stoppa mig. Febern får komma bäst den vill och samma med förkylningen, men jag skulle verkligen uppskatta om jag fick vara något så när frisk. :S

Tror bestämt att jag ska bädda ner mig under täcket och hoppas på att vila kan bota det mesta.

Tänk att det ska vara så svårt att få hållas frisk. Måste ha en himla dålig karma över mig just nu. Måste kanske försöka vara lite snällare framöver…

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!