Skriverier

Morsdag

Blev firad i morse med kaffe på säng. Fick två jätte fina utekrukor av maken som står och väntar på altan, en söt hatt av Moalie som hon dekorerat själv och skrivit ”jätte snälla mamma” på med j och s spegelvända :), en kruka av Natalie som hon planterat i skolan med krasse och solrosor samt en tavla med foto av henne själv och av Julina fick jag en kruka med ärtskott som hon gjort i skolan. Eftersom hon är nyopererad och inte varit i skolan fick hon inte sin andra present färdig, så den kommer senare.

Har fått njuta av att vara lat och pysslat i trädgården hela dagen och avslutade dagen med middag på Godby Hotell. Mamma, pappa, jag, Nicke, Julina, Natalie, Moalie, Thias, Anna, Malle och Milian var där. God mat och trevligt sällskap och en mycket charmig liten Milian som bajsat ner sig så faster (det vill säga jag 😉 ) fick lov att byta på honom direkt när vi kom fram. Mysigt att vara samlade hela högen, även om Sofia inte kunde komma med p.g.a. jobb.

Så, stort tack för en underbar morsdag!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!