Skriverier

Mitt älskade hatobjekt

Inatt blir fullmånen supermåne. Månen passerar jorden på ett avstånd av ynka 356 577 kilometer. Så nära har den inte varit på 18 år. (14 procent större och 30 procent ljusare än andra fulla månar.) De senaste 2 nätterna har jag sovit som en kratta. Inatt kommer jag antingen att sova som en stock, eller ligga vaken och smida planer på hur månjäkeln ska kunna plockas ner på lämpligt sätt.

Klicka på bilderna för att se dem i större format.

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. Mia säger:

    Vackra bilder! Hoppas du hittar jobb inom nåt du tycker är intressant och roligt! Jag är in en sväng och kikar (vill ju veta hur J har det när hon inte är hos oss:)) kanske kikar in i sommar igen ifalö du lägger upp nå trädgårdsbilder eller på barnen, tänk va stora de blivit:) tiden går fort. Håller även tummarna att de inte drabbas hårt av eds i framtiden! Ha en underbar vår! Vi ses senare!

Tack för att du lämnar några ord till mig!