Skriverier

Jobblördag

Har varit på jobb idag. Dagen var i princip heldöd fram till en halvtimme innan jag stängde. Sen drog det igång på allvar. Kul! 🙂

På väg hem från jobbet åkte jag och Nicke till Rosenblads och införskaffade morsdagspresent åt mamma. Jag valde två pelargoner. Förhoppningsvis är det nya sorter för henne. Har även passat på att baka en krämig LCHF chokladkaka till morgondagen så att jag får njuta av lite ”sött” jag med. Kände nyss på den och tyvärr kändes den inte alls så fast som den borde… Nå, den kanske stelnar till ordentligt under natten.

Igår kände jag mig ganska svajig, kroppen kändes stressad. Kände även av lite ångest igår kväll innan jag somnade, så idag har jag verkligen försökt varva ner och hitta tillbaka till mig själv igen. Fick veta i min kanalisering för någon vecka sedan att yrseln beror på dels b-vitaminbrist, dels på att jag behöver en påminnelse om att jag måste ta mig tid att varva ner. Ikväll känns det faktiskt bättre och jag ska försöka komma ihåg att fortsätta på samma sätt imorgon.

Det gäller att komma ihåg vad som är viktigt för just mig och vart jag själv är på väg. Det är så enkelt att ge det rådet åt alla andra, men att själv anamma det…nej, det är verkligen hopplöst svårt ibland.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!