Skriverier

Farväl, älskade Rina!


04.09.2002-11.05.2010 Lissunmustan Gerina Casha

Idag har vår älskade Rina fått somna in. Hon har aldrig varit sjuk tidigare, men så plötsligt blev hon sämre för 1,5 vecka sedan och det senaste dygnet har hon inte ens kunnat stiga upp själv eller knappt hålla upp huvudet själv.

Jag och Nicke var tvungna att ta det oerhört svåra beslutet att låta henne somna in.

Kl. 11.30 kom Peter Saul och lät henne somna in i mina armar. Högst antagligen hade hon cancer, därför gick det utåt så snabbt. Peter konstaterade att alla rygg- och benmuskler var obefintliga och att det var därför vänster bakben slutade fungera de sista timmarna. Livmodern trodde han absolut inte att det var.

Min lilla älskling blev nästan 8 år. Hon lämnade oss allt för tidigt, men gav oss många fina år av kärlek och många minnen som bevaras djupt i vårt hjärta.


Sov gott, älskade Rina! Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!