Skriverier

Skördemarknad – öppna gårdar

Just nu pågår Skördemarknad över hela Åland. Det innebär att väldigt många gårdar har öppet med program och försäljning runt om på landsbygden. Igår kväll var vi till Byttböle, några km härifrån, där flickorna fick gå på ponnyridning och lite annat smått och gott. Hela familjen åkte dessutom häst och vagn på en skogsväg. Riktigt mysigt när det bara var vi. 🙂 Jag hittade handgjorda hundhalsband som jag beställde åt Freja. Hon kommer att bli så hiskeligt snygg i sitt läderhalsband med lila strass!

Idag har vi varit i Bolstaholm i Geta tillsammans med min underbara barndomsvän och hennes familj. Barnen har letat guldpengar i ett stort hölass, Moalie valde ansiktsmålning, vi lyssnade på ett liveband och umgicks. Riktigt mysigt måste jag säga, trots att jag var rätt så trött redan innan. Sen avslutade vi kvällen med middag på Thairestaurangen Wirrans i Godby.*mums*

Jag har dessutom lyckats bokföra idag, så jag känner att jag gjort mitt för idag. Funderar lite på att krypa under täcket med en bra bok, alternativt lägga mig på soffan och slötitta på tv. Mest lockande känns nog boken, men vi får se efter att jag surfat runt lite. Måste se om jag skulle lyckas laga bloggens css så att den stämmer överrens med resten av sidan hade jag tänkt, men vi får se om det blir av ikväll eller inte… Trött? Jag?! Jo, lite lätt. 🙂

Ha en underbar helg och ta hand om varandra!

EDIT: Fy fasen vad jag är bra! 😀 Jag fick till det hela så att bloggen ser likadan ut som resten av sidan och nu är jag JÄKLIGT nöjd med mig själv! Nu ska det bli skönt att somna med ett leende på läpparna. Ibland måste man bara få vara lite stolt över sig själv. 🙂

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. Klart du ska vara stolt 😀
  *hejja hejja*

  Sov så gott!!

  Kram!
  /Jessica

 2. Lila strass… det lät snygg det! *Tummen upp*

 3. Anna säger:

  Tjenis! Jättelänge sen sist och vad fin layout du har! Jag skulle gärna ha kommit över, men tyvärr jobbar gubben (men en annan gång :-D). Låter som ni hade det jättemysigt i helgen, för oss blev det bara att vara hemma.. förkylningarna har hittat hit :-(. Mailar dej lösen. Vi får försöka ta en träff här i höst! Sköt om er! Kram!

Tack för att du lämnar några ord till mig!