Inspiration

Fullkomligt tagen på sängen

Egentligen hade jag tänkt blogga om gårdagen som var en fullkomlig katastrof hälsomässigt och om att det plötsligt efter 30 år i total stillhet ska komma en hög med kvigor intill oss vilket minsta hundarna kommer att ha jätte kul med, speciellt med tanke på att man använt heelern som boskapsfösare i många hundra år! 🙂 Men innan jag hade tänkt göra det surfade jag hastigt in på Facebook och hamnade in på denna video och nu blir det enbart bloggande om den istället. Jag tror ni förstår varför…

Snacka om att bli totalt tagen på sängen! Vilken kille! Vilken röst! Herregud, han måste få möjlighet att göra det han är bra på; att sjunga skallen av varenda lyssnare! Genom tiderna har manliga sopraner främst verkat i barocken, och då som kastratos. Idag är det oerhört få i världen, som fått gåvan naturligt, så som denna fantastiska kille. Jag undrar om han är medveten om vilken unik gåva han fått och hur oerhört unik han är som person! I dagsläget nu levande, tror jag man kan räkna de manliga sopranerna på två händer, max! Visst, det finns många män som kan gå upp i falsett, men inte att hantera rösten i ett sånt röstläge och verkligen kunna sjunga vackert där! Det är DET som gör skillnaden och som gallrar ut de manliga sopranerna. Ja, helt unbelievable breathtaking! Jag finner inga svenska ord som kan beskriva det lika bra. Killen borde hyllas världen över och få skolning i att utnyttja sin röst på rätt sätt och bevara den. Han ska inte servera på ett hotell och man ska definitivt inte skratta åt honom. Jag hoppas innerligt att man inte tappar bort den här killen. Han ska stå på operascen efter operascen världen över och hyllas med stående ovationer.

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. säger:

    HAHA, oj, duktig kille!!!!
    Har du sett den här? —> http://www.youtube.com/watch?v=9z0h1NNk1Ik&feature=related
    Kram på dig!

Tack för att du lämnar några ord till mig!