Skriverier

Idag är första dagen på resten av mitt liv!

Vilken fantastisk tanke och känsla! Den här morgonen hade inte kunnat börja bättre! 🙂

I onsdags, den 20 maj, var vi på klassträff för hela åk 1-2 i Källbo skola. Det var umgänge, lekar och frågestig på programmet, och så den självklara picknicken.


Maken agerar skrivstöd åt Natalie i frågerundan. ”Vad får man om man lägger ringar på ett tråd?”


Natalie på picknick.


Moalie, även hon på picknick.


Och självklart var även Julina på picknicken. Samma dag hade hon fått sina riktiga glasögon. Hon valde fram dessa själv bland 20 andra. Till slut kom hon med dessa och sa ”Mamma, de här är mest jag” och så fick det bli. Sötnosen min!


Även Julinas pojkvän var där, men den bilden har jag förändrat för att det inte ska vara för tydligt vem pojkvaskern är. Det är ju lite känsligt än. 🙂 Söt som socker, busig som få. 🙂

Dagen efter, på torsdag, fick vi besök av min älskade ängel! Tess och hennes 2 sessor kom över och förgyllde vår helg. Jag känner noll stress, noll krav när de är här och det känns bara så rätt. Det först som hände när vi kom hem från färjan, var att Freja gick fram och bokstavligen la sig med huvudet i famnen på Tess! Inget skäll, ingen rädsla! Helt otroligt! Jag blev helt paff och rörd. Ja, hon bara hör hemma hos oss, Tess, det är lixom bara så.


Tess läser säga för Moalie och Tess äldsta dotter, Ella, på köksgolvet.


Under tiden charmar Tess yngsta dotter, Julia, mig och kockar för fullt i Moalies rum.

Tack, snälla, för besöket! Det var välbehövligt och otroligt mycket värt! Jag älskar dig, Tess!

Jag avslutar med en kärleksbild på Freja ”In your eyes only”.

”Jag älskar dig, matte!”

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. säger:

    Många fina bilder! 🙂

Tack för att du lämnar några ord till mig!