Skriverier

Uteblivna ord

Det finns så mycket jag velat skriva, men min tid har varit minutiöst planerad denna höst och i den planeringen har det inte funnits utrymme för reflektion i text. Nu börjar alla kurser så sakteliga droppa av, och jag hoppas att jag ska återfå, nej återta, skrivandet. I min målsättning för året skrev jag ”upprätthålla skrivandet, eftersom det får mig att må bra”. Den målsättning har fått stå åt sidan för allt det där andra. Jag kan nog inte påstå att jag är särdeles stolt över prioriteringen, men kan kallt konstatera att det finns förbättringspotential just där!

Jag går omkring med julkänslor i kropp och själ. Novent skriker inom mig, men jag försöker hålla mig ännu en vecka med pyntandet inför lillajul och första advent. Naglarna fick däremot ta novent senast, för att vara redo för lillajul!

Hon är så fantastiskt duktig med sina handmålade underverk!

Körerna jag leder förbereder sina julframträdanden. Assistentens schema är justerat enligt julhelgens ledighet. Glaskursen jag går på har haft jultema. Byalaget förbereder julmarknad. Julklappar är köpta och inslagna. Ändå känns det som om julens förberedelser inte alls knackar på dörren, utan istället finns precis utom räckhåll. Att julafton är på en söndag i år, gör att julen börjar senare än min själ blivit van vid. I och för sig kommer julafton troligen snabbare istället, så i slutändan går det ut på ett. Det är bara nu den här sista veckan som tiden går sjuuuukt långsamt! Ungefär som när man var barn och väntade på tomten.

Just nu river stormen utanför fönstret och det låter snarare som höst än vinter. Anyway! Jag ser att ni besöker min sida, trots avsaknaden av nya inlägg, och det är jag tacksam för! Jag hoppas ni har tålamod med mig och att ni orkar komma tillbaka när skrivandet återkommer! Jag ska försöka uppdatera er så småningom om livet som varit den här hösten och om tankar som kommit och gått.

Allt gott, kära läsare!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!