Skriverier

Varför skriver jag?

Jag satt och pratade med min assistentlis härom dagen om bloggande och vad det gör för mig att skriva. 2021 hade jag just upprätthållande av skrivandet på bloggen som en målsättning och när jag läste igenom dem, kände jag för att himla till mig själv över hur onödigt det är att inte lyssna på sin egen visdom, för de där tankarna var riktigt kloka! Lyssna bara på det här!

Mål: Hålla igång bloggandet

Att nå målet innebär för mig: Att jag tar mig tid för mig själv

Det här kan hindra mig: Jag prioriterar bort bloggandet

Jag har nått målet när: Jag bloggar regelbundet när behovet uppstår

Mitt första steg är: Blogga efter min rehabperiod

Mitt viktigaste mål (och nu kommer det där som faktiskt fick mig att vilja ruska om mig själv): Att sätta ord på det jag bär inom mig

Allt det där är ju just det jag vill och borde göra, fortfarande, 2 år senare. Kom igen, tjejen! Du vet och kan, nu måste du börja genomföra oxå! Så idag sitter jag här och stirrar på mina ord och känner en massa jag vill skriva om, men det får bli senare. För idag står det en del på min agenda. Jag ska ställa iordning för vernissage, jag har ett möte med en VIP och slutligen har vi möte om en av mina föreningars hemsida. Allt det där som verkligen är jag.

Jag måste bara se till att få in alla behövliga återhämtningspauser och att ta mig tid för det där viktiga skrivandet oxå, inte bara se bloggandet som en lyx när tiden räcker till.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!