Skriverier

Ctrl + S

Allt har inte blivit som jag tänkt mig den här sommaren. Mycket har faktiskt gjort mig riktigt besviken och ledsen, inledningsvis. Men på något sätt har det ändå varit en fantastisk sommar, trots mycket blåst, torka och hetta, och besvikelser till trots. I slutändan har det ändå blivit himla mysigt, trots att det inte blivit som jag hade planerat.

Så här kommer några av de senaste upplevelserna som jag sparar i mitt hjärta.

Kvällsmys med maken och nakenfisen på terrassen medan mörkret kommer krypande.

Båtutflykter där virkningen självklart är med i korgen gjord av Monica på Lyckoverkstaden.

Inköpet av spapoolen i början av sommaren har visat sig vara värd sin vikt i guld för mig denna sommar! Klematisen ligger som ett skyddat tak över poolens ena sida. Lummigt är bara förnamnet! Vi får väl se vad maken tycker om mina planer gällande poolen för hösten… Dem som jag ännu inte berättat om för honom. Det återkommer jag till i ett senare inlägg.

För att inte tala om alla härliga glasstunder vi haft i sommar i olika konstellationer! Den senaste ägde rum nere vid vattnet, på en brygga vid ett båthus i staden med assistenten. Det är en ynnest att i samma mening kunna nämna båthus och stad som samma plats. Jag tänker på städerna som yngsta svärsonen skickat bilder på och sänder en tacksam tanke till att jag får bo där jag bor. Sett till glassarna, kan man förlänga sommaren hur mycket som helst!

Så jag klickar ctrl + s, sparar minnena djupt i hjärtat till kallare dagar. Vi är på väg in i slutet av augusti. September närmar sig med stormsteg, och väderleksrapporterna visar temperatur runt 20 grader. Det är nog magiskt, om något!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!