Skriverier

Idag gråter jag floder

För det får man göra när man är som jag. När man bär känslorna så där uppbubblande nära till hands. När man känner så ofantligt mycket. När hjärtat är fyllt till bredden. Då får tårarna komma och de får rinna precis hur länge de vill!

Först hörde yngsta svärsonen av sig. Han hade fått besked om arbetsavtal vilket innebär att han stannar här på ön!

Tre timmar senare klarar minstingen uppkörningen, så hon får körkort! Så stort för mammahjärtat! Min lilla tjej står plötsligt redo för världen med all den frihet som bil innebär, särskilt för oss som bor här ute på landet. Det känns dock lite sjukt. Jag kan inte fatta att hon faktiskt kan åka iväg precis när hon vill, precis vart hon vill!

En timme senare får jag meddelande om att en lägenhet som vi haft ögonen på, har fått återbud, och vi ska åka och kika på den. Några timmar senare dyker plötsligt en möjlighet upp för att boka en tid till ett möte, som är av största vikt, men som känts helt fullkomligt omöjligt att få till. Det har varit helt tomt i tidsbokningen nu i månader och så plötsligt idag dyker den upp, när allt klaffat som det ska! Tiden blev 15:15 den 15:e. Jag måste förstås googla på olika sidor för att se vad 15 har för betydelse och ja, det var ett passande nummer för dagen, helt klart!

Siffran 15 representerar en blandning av energier i siffrorna 1 och 5. Nummer 1 är ett nummer som är relaterat till ny början, nya idéer, prestationer och framgång. Siffran 5 är ett nummer relaterat till motivation och idealism. Det är också ett nummer som symboliserar självständighet, kreativitet och om att lära andra. Nummer 15 symboliserar kärlek, och de förändringar kärleken ger dig in i ditt liv. Det symboliserar också ny början i kärlek, framgång i kärlek, stora förändringar i livet, nya val, nya idéer och nya kreativa insatser.

Jag är oerhört tacksam för allt som gjort den här dagen möjlig. Framför allt två betydelsefulla kvinnor som har haft en tilltro till den här situationen, som gjort det möjligt för allt att klaffa. Ibland behövs det någon som verkligen tror, för att saker och ting ska attraheras på rätt sätt och skapa de möjligheter som behövs. Så tack P och tack H! Utan er hade nog inte universum öppnat upp sina dörrar så totalt på vid gavel som det gjordes idag!

Avslutningsvis måste jag även få berömma en god vän, som utmanar mig när jag behöver det och stödjer mig när det är det som behövs. Jag bad om råd i en svår situation och fick till svar ”det här är du bra på, fortsätt med det”, ”det här suger du på och du behöver jobba på att förändra det”. Och det jag förundras mest över, är hur någon som inte känt mig så länge, kan vara så oerhört bra på att läsa av mig! Kanske är det faktiskt inte så farligt att våga öppna sig, våga vara sårbar, släppa in människor! Det verkar göra det lättare att verkligen förstå mig när så behövs. Den här vännen får mig att förstå vad det är jag behöver för att må bra, vilket är så långt från en annan relation som jag tampats med under en lång tid. En dag kommer jag att kunna ta lärdom av det och komma förbi hindren. Den här totalt rena vänskapen gör mig lycklig och tårögd.

Så jag låter tårarna rinna. Av tacksamhet. Av stolthet. Av lycka. Och framför allt av kärlek.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!