Skriverier

Egen företagare på heltid igen

Efter 6 veckor på Cityjuristerna och 1 vecka på VMP är jag äntligen egen företagare igen! Det är underbart att vara hemma igen och få tid till allt det där jag inte hunnit med under det här veckorna, men de här veckorna har verkligen varit otroligt givande! Jag har lärt mig så mycket och fått så bra erfarenheter och jag har trivts som fisken i vattnet.

Idag är det höstlov. Julina är hos sin pappa, men de andra små är här hemma, så idag ska vi bara slappa och mysa är det tänkt. Både Natalie och Moalie är förkylda och lite hängiga, så en dag i lugn och ro tror jag kommer att passa dem perfekt.

Min farmor har legat på sjukhus i några veckor och kom hem igår i väntan på att flyttas till ålderdomshem. Hon var rätt sliten och besviken igår på den uteblivna vården, men efter att ha pratat med henne i 45 minuter verkade hon faktiskt riktigt glad. Vi var inte säkra på att hon skulle klara den här krisen, så både jag och pappa var upp till henne (hon bor i Finland) för några helger sedan. Jag tog mig inte tid att träffa någon förutom Nicke L med familj. Måste ju susa lilla Wilma som var världens sötaste lilla prinsessa! Kul att äntligen få träffa Nickes älskade och få lära känna henne lite! Tror faktiskt hon är den första av hans brudar som jag fått lära känna nu sedan jag träffade honom för 15 år sedan… Shit vad han har vart hemlighetsfull tidigare! 🙂

Medan jag var i Finland föddes min barndomskompis lilla son, så ett stort grattis till er, Adam och Irene! Det är en riktigt liten miniAdam som förärats denna jord och i onsdags var jag dit och tog mig en liten tjuvtitt igen. Sötnosen! Lekte lite med storasyster Sofia och andades frisk luft med Irene en stund innan jag var tvungen att åka iväg på hydrobic.

Hydrobic är en slags aerobic i vatten. Vi är på djupt vatten med flytbälte och jobbar till musik. Helt annat än vattengymnastik vill jag lova! Det tar på som tusan och jag är helt slut när passet är över. 🙂 Det tar på rejält trots att det inte sliter på lederna. Riktigt skönt att göra en genomkörning varje onsdagkväll!

28 september hade vi besök av Frejas uppfödare Cat med gäng. Det var Cat, hennes son Tim med flickvännen Li och en av Cats uppfödingar Kaksi med matte Jennie. Så himla mysiga människor! Jennie ställde Kaksi på Viking Line Dog Show här i Eckerö med det fina resultatet FINUCH. Heja Kakis! Snyggaste bruden lixom! Och hon vet om att hon är snygg. Kolla minen!

Jag avslutar med en bild som jag fick tredje pris för i en fototävling på temat ”humor”. Lilla gos Moalie!

Ha det så bra så hörs vi snart igen! Tänk, nu får jag ju tid att blogga igen! 🙂

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!