Skriverier

Många tysta dagar

Nu har det gått många dagar sedan jag skrev något. Jag har inte tappat suget och jag har inte slut på ord och jag har definitivt inte upphört med att blogga, men min tid räcker inte till.

Tiden har gått åt till att hålla igång hushållet tillsammans med vikarieassistent eftersom maken börjat jobba igen. Och den lilla extra tid jag haft, har jag behövt till att starta en bokholk, till ett virkprojekt som måste bli klart i tid, till en sånginspelning och till fotografering.

Vem vet, kanske hinner jag sätta mig ner i veckan och skriva några rader. Nu blir det åtminstone inte av, för nu ringer min sovklocka för fulla muggar sedan länge och det är dags att låta John Blund göra sitt jobb.

Jag finns hos er, kära läsare, i tankarna. Och jag återkommer när tiden räcker till igen. ❤️

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. Gunilla Björkman-Bobb säger:

    Kanske bra att ta en paus och göra annat emellanåt. Dokumenterar man hela tiden finns idet inte tid att leva.

Tack för att du lämnar några ord till mig!