Skriverier

Min sommar so far

Den här sommaren har gått i rasande fart. Känner att jag inte riktigt hunnit med vare sig bloggen eller att hitta min egen tid. Bloggen har fått lida eftersom vi fick kattungar 2 juli och min bloggtid har gått åt till deras sida. Min egen tid har fått lida av väldigt mycket program helt enkelt.

När barnen slutade skolan fick de vara med mig på jobb till veckan innan midsommar när min mamma gick på ledigt. Då fick även Moalie sluta dagis.

17-21 juni hade vi min fina svägerska med familj hos oss. Vi var då 4 vuxna och 6 barn.

På midsommar skulle vi ha firat på campingen, men mina föräldrar valde att åka till Sverige, så vi blev räddade av min älskade vän Mia Bexar som tog sitt pick och pack och fina familj och kom till oss för att fira. De kom de 21 juni och åkte hem natten till den 24 juni.

Finaste Mia och jag tillsammans vid midsommarstången i byn.

På söndagen den 24 juni började sedan simskolan och Nickes 2 veckors semester. Veckorna gick självklart åt till simskola och fotbollsskola. Andra veckan av simskolan anlände min kusin med familj på måndag kväll den 1 juli och dagen efter, den 2 juli, nästa kusin med sin familj.

Första kusinen åkte hem med oss till Finland på fredagen den 8 juli när vi åkte till Pargas och Nagu på dop. Och andra kusinen åkte 7 juli från mina föräldrar, samma dag som vi kom hem från Pargas.

12-13 juli hade vi besök av min f.d. skolkompis från Eurajoki. 16 år sedan vi sågs. Tiden blev kort, men det var jätte mysigt att få lära känna den familjen! Hoppas få återse dem nästa år och kanske även låna dottern som sommarbarn. 🙂

Ja, den 14 juli fyllde då jag år och på lördagen den 16 juli hade vi kaffebjudning.


Klicka på bilden för att se sommaren i kalenderform.

Kanske inte så konstigt att det känns som om sommaren rusat iväg. Den här veckan kommer Annika med familj på besök och veckan efter ska barnen få vara med mig på jobb. Sen är vi inne i augusti och då tänker jag och maken ha semester i 2 veckor tillsammans innan skolan börjar för alla tre tjejer. Hoppas innerligt på fint väder så vi kan njuta nere vi campingen.

Så jo, jag lever och mår relativt bra, men tiden att blogga räcker inte riktigt till.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!