Skriverier

Midsommar 2015

Sitter ute på trappan och lyssnar till fågelsång och humlesurr medan vovvarna spatserar omkring. Resten av familjen sover ännu djupt.

Gårdagen var fantastisk. Vi fick besök av familjen Westerback, en ny bekantskap som vi tidigare bara umgåtts med en gång. De anlände vid 13-tiden och tillsammans gick vi upp till Karl-Ers för att se stångresningen.

image

image

Efteråt bar det av hemåt igen. Lagom när vi steg innanför dörren, kom regnet. På minuten. 🙂

Medan mammorna och vår mellerst förberedde maten tillsammans, tog papporna de yngsta och åkte till stranden för ett dopp. Arbetsförmedlingen begärd av oss mammor som är så söta att vi smälter i regn. 😉

image

Medan regnet öste ner åt vi sedan en ljuvlig middag inomhus. Hade egentligen tänkt äta i lusthuset, men det var bekvämare inomhus.

Innan desserten tog vi en sångpaus medan de två yngsta underhöll sig med varandra.

Sång och lek fortsatte resten av kvällen och avslutades med brädspel för alla efter att pappan i deras familj hämtat deras förstföding från hennes firande.

Jag vet inte när vi senast haft icke-övernattande gäster i 12 h där timmarna bara flyger iväg och det känns som om det bara går en kort, kort stund! Vanligen brukar jag braka ihop efter 3-4 h. Jag är så tacksam för denna vänskap! Stort tack till hela familjen och glad midsommar till er alla! ♡

Sakta men säkert spricker molntäcket upp ovanför oss. Idag ska vi packa husvagnen och göra den klar för att köras över till fastlandet i väntan på vår semester i slutet av juli.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!