EDS

Sprungit på stan

Men att jag aldrig lär mig! Helgens slit och släng tar ut sin rätt idag och ändå hade jag två möten inbokade i stan idag som jag drällt runt på. Och jo, jag hade faktiskt rullabella med mig idag, trots att jag uttrycker mig som jag gör i rubriken, så liiiite duktig har jag ändå varit.

Nu är jag en urvriden disktrasa som hänger på tork på klädsträcket. Lade mig ute i solen och skulle njuta en stund, men se det blev inte långvarigt! Invaderades nämligen totalt och fullständigt av myggor. Gissar att de upplyste mig om att jag får det bekvämare om jag lägger mig i sängen och vilar. De är egentligen rätt kloka, de där myggorna…

Nu ska barnens läxor göras och sen blir det vila innan middagen ska fixas till. Imorgon kommer kommunen hit och presenterar en möjlig kandidat till assistent åt mig. Ser fram emot det med pirr i magen. Vill verkligen att det ska kännas rätt! Så håll tummarna!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!