Skriverier

Älskade unge

Idag har vi haft 3 generationers umgänge; Julina, jag, Julinas bonusmamma och min mamma.


Här väntar vi på maten. Somliga hann bli en aning hungriga…


Behöver jag säga att jag helst skulle vilja låsa dörren till hennes sovrum inatt? 😉


Jag, Julina och bonusmamma Mia.


Julina konstaterade att vi vuxna hade ett udda sätt att äta på restaurang. Här äter bonusmamma Mia och mommo Gunnevi revbensspjäll. Mums!


Mommo har målat en fin tavla åt Julina. <3


Vi avrundade med glass på glassbaren. Jag och Mia var duktigt proppmätta, medan min kära mor tyckte hon skulle kunna trycka i sig en glass till. Julina var så där lagom mätt.


Älskade unge, vad jag är glad att du är min! <3

Imorgon är det morsdag. Nicke åker till sin mamma inatt. Hon är nu mycket dålig och eftersom det är omöjligt för Nicke att åka dit nu den kommande veckan, har vi bestämt att han ska åka till henne inatt. Det känns tungt och jobbigt och jag önskar jag kunde finnas där för honom, men barnen behöver mig mer och jag anser att han gör rätt som åker. Vi gör det bästa av situationen här hemma och sänder våra tankar till dem båda.


Kram på din allra sista morsdag, Cickan! <3 Vi önskar det kunde komma fler morsdagar som du skulle finnas hos oss kroppsligen, men nästa år är du hos oss som en ängel istället.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!