Skriverier

December

Nu har december kommit till oss med kyla och snö som redan funnits där i flera dagar. Otroligt att vi nu tar klivet in i juletid på allvar. Känns som om hösten knappt fick fäste innan vinter dundrade in med buller och bång.


7 november såg det ut så här. Då var krokusarna på väg upp. Inte höstkrokusarna, utan VÅRkrokusarna! Idag har vi 10-15 cm snö och har gått från -20 till -10 det senaste dygnet.

Ja, vintern kom verkligen med buller och bång. Jag hoppas vi får en vit jul, men -20 till -30 är ändå att ta i lite väl tycker jag…

Ska fira vintern med att klippa mig idag hos Emma på Eclipse. 2 timmar senare ska Julina få sin efterlängtade klippning. Som hon väntat och längtat!

Kvällen rundar jag av med att åka på körens julavslutning. Jag och Åsa (körledaren) har bestämt att klädseln kommer att bestå av raffset och tomteluva för kvinnorna och g-string och tomteluva för karlarna. Ska bli en mycket intressant kväll. 😉

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!