Skriverier

Miina nybliven 32-åring

Så har ännu ett år gått. I torsdags, på min födelsedag, uppvaktade mina två yngsta döttrar mig med kaffe på säng som de ordnat själva. Igår hade jag kaffebjudning för de närmsta.

Här kommer bilder på mina fina presenter.


Den här underbara gåvan fick jag redan i juni på posten av min fantastiska vän, Mia Bexar. Mitt i prick! 🙂


Den här vovven fick jag av tjejerna i torsdags och den pryder nu vår trappa och välkomnar alla gäster.


De här blommorna fick jag av tjejerna i fredags när de varit till Sverige med min mamma. En försenad födelsedagspresent, som de sa.


Av maken min fick jag dessa solcells ledlampor som han fällt ner i terrassen. Det var ännu för ljust när jag got bilden, så de hade ännu inte tänts. Fick även en fin träskulptur med ordet ”Love” som nu står i vårt lusthus.


Av min äldsta dotter och hennes andra familj fick jag denna ljushållare och ljus samt handledsvärmare som Julina gjort åt mig.


Av min duettpartner :), Peter, fick jag den här sångboken fylld av en massa musikpärlor och 2 skraplotter, varav den ena otroligt nog gav en vinst på 5 €!! Jag som ALDRIG vinner på lotteri!


Ica, min systesjäl, gav mig denna tavla. Ord som träffar rakt i hjärtat. Så mitt i prick att det lika väl hade kunnat vara hennes ord till mig i någon av våra ändlösa diskussioner.


Av min lillebror med familj fick jag denna underbara gåva samt tändbriketter som de gjort själva. Perfekt eftersom vi använt slut på alla våra på grillen under sommaren och ännu inte hunnit göra nya. Kan lova att presentkortet kommer att användas! Ser redan fram emot det!


Av Tanja fick jag en present som fick mig att gråta. Den här tavlan är hennes första tavla på 7 år. Första tavlan efter förlamning, blodpropp i hjärnan o.s.v. Finner inga ord, men det behövs inte heller. Tårarna sa mer än tusen ord.

Av mamma och pappa fick jag återstoden av lånet jag haft hos dem på husvagnen vår. En fantastisk gåva!

Jag avslutar med min yngsta lillebrors present, ja hela hans familj var självklart med på den, men han slog lixom alla historier just idag. 🙂

Thias ringde mamma och bad att få något tips på present. Hon föreslog en klematis eftersom hon vet att jag älskar dem. Sagt och gjort. Thias åker iväg till Rosenblads som precis hunnit stänga. Vidare då till Sandåsen där han stegar fram till kassörskan
– ”Hej, jag vill köpa en klematis.” Hon tittar lite märkligt på honom.
– ”Jaha, det finns flera hundratals sorter. Vi har ca 40 olika.”
– ”Öh…okej…en vit då.”
Hon tittar ännu märkligare på honom och visar honom till väggen där alla klematisar står och återvänder sedan till kassan. Thias börjar leta och hittar en massa blåa och lila, som mamma sagt att han inte behöver köpa eftersom jag redan har sådana. Efter mycket om och men hittar han en vit. Återvänder glatt till kassan och kassörskan.
– ”Den här blir bra!” Kassörskan tittar allvarligt på Thias och skakar sedan lätt på huvudet.
– ”Nej, den här blir nog inte bra.” och river bort den vita blomstängeln ”Det här är ogräs.” kvar blir en halvvissen stam med några bruna blad.
Thias får vackert knalla tillbaka till klematisarna och hittar slutligen en fin, småblommig, röd klematis som han får betala för och får med sig hem.
Det ska lixom vara Thias till sånt här… Jag gissar att jag kanske får något som har med musik att göra nästa gång. Det här med blommor var inte hans starka sida, även om det hela slutade mycket väl! 🙂

Tack, alla, för en underbar dag!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!