EDS

Fortsättning följer

Arbetspensionsanstalten har hittat i en paragraf att de trots allt sköter det jag behöver, så nu sitter jag här en gång med blanketter som står mig upp till halsen och ska börja författa ihop allt det eländiga i mitt liv. INTE riktigt min grej. Jag gillar att fokusera på det positiva, inte det negativa.

Har rusat runt och begärt in offerter på än det ena än det andra, eftersom det krävs hos Alandia, men inte hos FPA. Har bråkat med FPA för att få ut mina papper. Har besökt Alandia för att få rätsida på vad de behöver. Kom till butiken kl.11.40 istället för 10.00 när jag egentligen öppnar. Tack gode gud för pappa som jag delar lokal med och som kan ha min butik när det kniper!

Känner mig helt tom på energi. Tom på motivation. Tom på kämparglöd.

Måste försöka sätta mig ner och fokusera på det positiva en stund innan jag tar itu med detta, annars blir det nog bara skit av alltihopa.

Det jobbiga är att om jag inte får igenom dessa ansökningar, är det inte så himla mycket kvar för mig att göra. Min kropp förfaller med mitt jobb. Får jag inte situationen ändrad, så kan jag antagligen inte fortsätta.

Nå, nu ta ett djupt andetag, fokusera på det positiva och sen skriva dessa evinnerliga papper.

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Jag sitter här med en kopp kaffe och läser bloggar på morgonen (eller vad man nu kallar tidpunkten man vaknar på fast det inte är morgon). Din blogg är rätt trevlig, jag har stött på den flera gånger.

  2. Halloj
    Jag undrar lite över vad arbetspensionsanstalten är för något?
    Aldrig hört talats om.
    Det låter lite jobbigt.

Tack för att du lämnar några ord till mig!