Skriverier

De första dagarna av påsken

Vi har haft en fantastisk påsk så här långt. Ännu en dag återstår, men vill lägga in bilderna från vår påsk så här långt. (Notering till mig och Julinas bonusmamma: Julina firar påsk med oss 2011. 😉 )

I torsdags jobbade vi som vanligt. Kvällen avslutade vi med att flytta husvagnen till sin nya plats.

I fredags kom så vårt påskbesök; Anna-Karin och Kjelle med sina söner Elias och Eric. Vi tillbringade dagen med att mysa och ta det lugnt hemma på gården i solen. Barnen lekte och vi slappade totalt och fullständigt.

På lördagen tog vi oss in till Mariehamn och shoppade lite, visade upp min butik och åt lunch innan vi åkte ut till campingen allihopa. Vid campingen fick vi hjälp av Kjelle att sätta upp förtältet och sen blev det ännu mer mys och avkoppling där innan och efter middagen som åts under klarblå himmel och strålande sol.


Idag har vi myst ännu mer och bara totalslappat. Jag och maken började morgonen med att ligga och sola tillsammans.


Helt underbart mysigt!


Min underbara, älskade man! <3


AK kan konsten att njuta av livet och koppla av! 🙂


Kjelle och Nicke spelade fotboll med barnen innan lunch.

Innan middag åkte Nicke iväg till Eckerö för att döma en fotbollsmatch, så jag och Kjelle fixade maten. Efter det var det dags att ta farväl av våra fina gäster och kramas hej då. Känns konstigt, tyst i huset nu. Barnen ser på tv. Jag har hängt upp gardiner i sovrummen som jag inte orkat tidigare. Känner att jag måste hålla i gång, annars ramlar jag ihop i en hög. Energin är slut sedan länge. Nu går jag bara på ren vilja.

Nyss kom älsklingen hem, så nu kan jag äntligen däcka.


Ligger i sängen och beundrar mina underbara magnoliagardiner. Vem vet, kanske, kanske, kanske att min magnolia där ute i trädgården lyckas blomma i år. Det vore alldeles fantastiskt.

Glad påsk, allesammans! Och tack, AK och Kjelle, för en fin helg!

Du kanske också gillar…

7 kommentarer

 1. Men va skönt det ser ut. Själv tog jag bilen upp på slalombacken hemma och tittade på utsikten ett tag. Det var otroligt varm ute idag och björkarna slog ut samtidigt som man tittade på dom. Helt fantastiskt. Ha nu en fortsatt skön påsk.

  1. miina säger:

   Åh, det har verkligen varit en toppen påsk! 🙂 Vädret har varit kanon över såväl Finland och Sverige som Åland. 🙂 Sånt gillar vi skarpt!

 2. säger:

  Åh .härligt ,längtar jag med tills våran vagn kommer upp =) Ha en bra vecka

  1. miina säger:

   Tack det samma!

 3. Snygg boy friend du har…jammi jammi 🙂
  Du har tur du.

  1. miina säger:

   Visst har jag! Vet inte om man ska kalla det tur eller skicklighet. 😉

 4. AK säger:

  Tack för en underbar helg våra underbara finaste vänner!!!

Tack för att du lämnar några ord till mig!