EDS

*gäsp*

Shit, vad slut jag är i kroppen idag! :/ Nåt knas i nacken på vänster sida som strålar ner i ryggen och ut i fingrarna. Tror inte det är nackkotan för en gångs skull som roterat. Tro det eller ej, men jag tror faktiskt det är muskulärt. 🙂

Det känns helt fantastiskt att stiga upp och mötas av solsken. På något sätt gör det kroppsvärken mindre betydelsefull.

Jag har slarvat lite med min diet under påsken. Har ätit fler 70 % chokladbitar än min kropp klarat av och har ätit lite för lite fett i jämförelse med vad kroppen är van vid och det gör förstås värken mer påtaglig. För att inte tala om att jag slarvat med min SDO dräkt… Det har lixom varit skönare att ligga i bikini än den, och självklart straffar det sig nu.

Jag har förresten sprättat bort alla stödsömmar runt ben och armar, så nu skaver den inte längre hål på huden! Sånt gillar vi!

Gårdagen då…

Efter att ha ätit lunch hemma och skickat iväg äldsta dottern på kalas, åkte vi andra iväg till campingen. Jag och Nicke röjde ur det lilla skosgbrynet vid vår vagn, eller rättare sagt; Nicke röjde, jag satt och knipsade av tunna kvistar. Bra arbetsfördelning, och fint blev det! Vips dök vännen Tanja upp och vi fick äran att träffa fine Mr M. Han såg mig skitig, svettig, halvgrinig och med värk. Då kan det lixom inte bli mycket sämre. Blir man godkänd i det skicket behöver man aldrig mer göra sig till. Känns himla bra. Killen i sig gör Tanja så gott och det är underbart att se henne sitta där hand i hand, fnittrig och kär. Helt fantastiskt!

När M skulle presentera sig för mina barn kastade Moalie sig i famnen på honom och även Natalie gav honom en försiktig kram. Jag blev full i skratt. Ja, ibland är det väl bra att de inte lyssnar. Jag sa att de skulle ta i hand och säga sitt namn. Nu blev det en rejält isbrytare när han fick händerna fulla med barn det första som händer!

Men se middag dög det inte att äta med oss. Nehej, han hade kycklingabstinens påstod han. Jag gissar att mysmiddag med Tanja hägrade med hångel och gos. 😉 Så när de lämnat oss åt vi middag. Tjejerna diskade medan jag och Nicke satte upp hundgården. Så nu är allt klart inför första övernattningen som vi hoppas ska bli om 2 helger, beroende på vädret.

Nej, nu är det dags att ta tag i allt och försöka vakna till liv på allvar. Känner att John Blund gör sitt bästa för att förlänga min natt. En varm dusch och på med SDO dräkten borde göra susen. Eller åtminstone få mig att orka ta mig på jobb. Har annonserat om Köp 3 betala för 2 på DUNS rea barnkläder, så jag måste gå igenom allt och plocka fram ur lagret utifall att det blir en mindre anstormning.

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

 1. säger:

  Får du också huvud värk då du käkar ”för mycket socker” ?? Jag får en hiskelig skalle bang…huvaligen =( Men det är värt det lite då & då ändå =)
  Hoppas du vaknat till liv nu =) Här är de så kallt så kallt inne så här vaknar man ”vare sej man vill eller ej” =)

  1. miina säger:

   Jag kan inte alls fuska. Blir sängliggande i 3 dygn med grym värk. Så för mig är det absolut inte värt lite då och då. Det räcker med en 2 cm stor bit bröd för att däcka mig, så socker…nä… 🙂
   Jag håller fortfarande på att vakna till liv. Det verkar ta ett tag idag. Men jag sitter åtminstone i butiken min och ser ut som jag jobbar. 😉

 2. Jobba ja…..hmmm….det vill de att jag ska göra men jag är fortfarande sjukskriven och de tjatar och tjatar när kommer du tillbaka… Jag njuter så länge jag kan vara hemma faktiskt just nu.

 3. säger:

  Ja bröd är ngt jag inte heller kan fuska med, då är det ”tack & godnatt” …Godis går ”så där” bara det inte är ofta, vilket de inte är ,men en sjujäkla skalle bankg osm sagt.
  Såg nu att det verkar vara ”knas” med tjocktarmen ,blödde då jag var på toa & jaaa…får skylla mej själv helt enkelt,det är väl sockret som ska ut …Sov gott

  1. miina säger:

   Dumma tjocktarm! Hoppas du mår bättre idag!

Tack för att du lämnar några ord till mig!