Skriverier

Sista morgonen

Jag njuter av att sitta ute på terassen med min läsplatta och feelgood-roman i händerna, att avnjuta min tekopp och äta ankägg som jag fick igår av min assistens med familj då vi var på besök.

Jag njuter av att bara vara jag och djuren medan resten av familjen fortsätter att sova.

Jag njuter av att vakna tidigare än de andra och få uppleva att dagen gryr.

Det här är min sista morgon på semestern. Imorgon börjar vardagen igen och jag ska driva mitt företag. Jag är inte redo än, min kropp skulle behöva några veckors återhämtning till, men det kommer att gå, precis som det alltid gör. Jag måste bara se till att planera så min energi räcker till, att min kropp håller ihop.

Ibland leker jag med tanken att jag skulle vara som alla andra, att min kropp skulle fungera och att jag skulle få uppleva åtminstone någon timme smärtfri, men samtidigt skrämmer det mig. Vem skulle jag då vara? Var skulle jag då vara i livet?

Sommaren är inte slut än. Det är många veckor kvar tills barnen börjar skolan igen. Jag hoppas vi hittar ett sätt att ta tillvara på dagarna som ger dem en skön känsla av tillfredsställelse och återhämtning inför höstens uppgifter.

Än finns det tid för återhämtning även för mig, det gäller bara att se möjligheterna och hitta sätten.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!