Skriverier

Våren börjar ta överhanden

Äntligen har det börjat vända! Snön börjar ge vika och plötsligt tittar små fina gröna blomkälkar fram ur marken!


Framsidan. Undvek skickligt den 1,5 meter höga snödrivan till höger utanför bild. 🙂


Krokusarna som redan i november var på väg upp, har tagit ny fart.


Snödropparna har äntligen blivit av med sitt snötäcke under dagen och tro det eller ej, men även tulpanerna börjar komma!


Ett annat säkert vårtecken är barnen som börjar dra sig utanför tomten. Infälld ser ni tjejerna inzoomade, som leker uppe i berget/f.d. skogen.


Baksidan börjar även den släppa taget om snödrivorna. Det verkar gå snabbare i år än förra året! Det hade jag aldrig vågat hoppas på!


I höstas fick jag bl.a. dessa blommor av en swapvän. Ska bli spännande att se vad det är! Planterade i min lilla ”tallskog” på baksidan.


På baksidan har jag några krokusar i gräsmattan som jag hoppas ska sprida sig med åren. Mitt i fotot ser man att en precis är på väg att börja blomma!


Mitt liljeland har äntligen hittat fram igen! Det gick snabbt. I förrgår var det i princip helt snötäckt. Idag lyser ”fetknopparna” upp min tillvaro under vissnande stänger som ska städas bort inom en snar framtid.

Så visst är våren på väg med stormsteg och sommaren likaså! Underbart!

Och nu är det bara timmar kvar tills min bästa vän, Mia, kommer hit! Hon startar när som helst från Österbotten och imorgon lite över 2, har jag henne hos mig! Längtar, längtar, längtar!

Så puss på er alla där ute! Sov gott!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. Flotte bilder passer godt til en begynnende flott og etterlengtet årstid 😀 Denne tiden skal nyyyytes til fulle,på alle måter!

Tack för att du lämnar några ord till mig!