Skriverier

Underbara, fantastiska, vedervärdiga helg

Vilken helg det har varit!

Igår efter jobbet blev det lite stressigt. Fort hem, baka tårta, fixa middag, ordna present och framför allt, låta bli att döda någon av stress och irritation. Men vartefter allt föll på plats började pirret infinna sig. Tjohoo, den förväntansfulla känslan smög sig in i varje liten del av min kropp och själ.

Kl.16 anlände finaste Tanja Rönbberg och mysigaste Johan Grönlund. Kort därefter kom huvudpersonen; Johanna Grönlund med sambo Micke Lofthus. Det är nämligen så att Johanna fyller 30 i april, men tänker skippa firandet och resa söderut istället.

Samma kväll var vi bjuda på 30-års fest för Nickes, Mickes och Tanjas kollega Linda, så vi passade på att överraska Johanna som trodde vi skulle träffas kl.16 för att åka till Linda.

Lite sång, överräckning av present och sen bänka sig vid middagsbordet. Vi njöt av en god middag, om jag var skryta lite 😉 , och en helt underbar kväll fylld av skratt så sminket rann ner för kinder på mig och käkar som ömmar än idag. Jösses, kan säga att samtalsämnena var far away från etikettreglerna! Visste ni förresten att såväl mörkhyade som kineser kan få 6 middagsgäster att vrida sig vid bordet?

Kvällen bestod av underbart sällskap, coolt Buzz-spelande, skönsjungande Singstar underhållning och Guitar Hero rockande. Många fina minnen som jag stoppat in i ett speciellt rum av mitt hjärta.

Dagen efter, det vill säga idag, har varit aningens sämre. Maken fick sig en känga eftersom han var obetänksam vilket resulterade i allt för lite sömn för mig och en mycket irriterad och grinig Miina. Han fixade till det hela genom att hjälpa mig bokföringen. Fuck vad jag hatar bokföring just nu! Märkligt. Jag brukar verkligen uppskatta att få bokföra, men idag fick allt snett. Det värker som fan i mina diskbråck. Händerna dunkar av smärta p.g.a tunga tangenter. Imorgon åker jag och införskaffar ett nytt tangentbord. Kosta vad det kosta vill, men så här kan jag bara inte ha det. Dumma, idiotiska grej.

Åh, jag får ju inte glömma att berätta om Moalie! När hon och Natalie var ute och lekte lyckades hon trilla i ett vattenfyllt dike. De handlade på instinkt, så medan Natalie cyklade hem och hämtade oss (de var en liten bit bort på vår väg), drog Moalie av sig sina genomblöta ytterkläder och skor och kröp ihop till en boll, storgråtandes. Lilla gumman. Natalie cyklade sedan tillbaka och la sin torra jacka om Moalie medan Nicke kom springande till undsättning. Ja, inte är det lätt inte. Men efter lite duschande och kramande var hon fit for fight igen. Trollungen min!

Nå, den hemska dagen börjar gå till sitt slut nu och jag hoppas få vakna upp till en bättre morgondag. Sov sött, alla fina läsare!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!