Skriverier

Några bilder

Hjälp vad det snöar! Jag hälsade på hos Micke idag och konstaterade att även om vi fått mycket snö här, är det inte mer än en bråkdel av snön hos honom! 🙂

Tänkte att jag skulle ta och lägga upp en bild på mina isprinsessor från söndagens skrinnande.

Julina har verkligen fått upp farten rejält och Natalie hon står bra på skridskorna. Det är bara självförtroendet som fattas för henne nu, sen kommer hon att jaga storasyster runt rinken. 😉

Igår när jag stod och lagade mat, bannade jag Moalie några gånger för att hon ville sno åt sig lite skinka. Först blev hon lite sur, men efter 2 eller 3 gånger fattade hon galoppen och slutade. Jag gillar inte att hon fingrar i maten. Dels för att hon absolut inte är ren, men oxå för att jag är rädd att hon ska stoppa fingrarna i en varm gryta eller nåt om hon blir van. Nå, jag fick fixa det mesta ifred och hon lekte snällt med storasystrarnas leksaks kök som jag burit ner åt henne.

När det mesta var färdig och jag höll på att röra ihop ”såsen” vid diskbänken hörde jag att det klingade till bakom min rygg. När jag vände mig om möttes jag av denna syn:

Hon brydde sig inte ens om att jag såg vad hon gjorde! Hon tittade upp och log mot mig! I vanliga fall om hon gör något hon inte får, blir hon lätt förstörd när man kommer på henne. När jag frågade vad hon höll på med, log hon och sträckte gaffeln mot mig med en banan på.

Lilla gumman, hon förstod att hon inte fick ta med fingrarna, men när hon använde leksaks gaffeln tyckte hon att hon gjorde rätt gissar jag. Tror ni jag kunde banna henne? 😀

Du kanske också gillar…

8 kommentarer

 1. säger:

  Nämen sötisen … dom är hur smarta som helst, så är det bara. Här hemma har vi tejpat igen några skåp som Ella bara ska pilla upp hela tiden. Nu har hon listat ut hur man får bort tejpen … så nu får vi komma på något nytt…
  Otroligt söta isprinsessor 🙂

 2. säger:

  Åhå, minsann.. nu ser jag var besökarna kommer ifrån 😉

  Hehe.. har man gaffel så är det varsågod!

  Men detta jag nämde om ”startsida” har jag själv testat idag, funkar väl som jag sa men om det är så jättebra vete sjutton. Beror ju på vad man skall göra med den ”startsidan”

 3. säger:

  hihi…

  Smart Moalie, att tala om för mamma hur man ska göra 😉
  Jätte mysiga skridskobilder oxå !

  Kramis

 4. säger:

  Moalie är nog längre än vad Malin är men nådde Malin bara skulle hon nog äta allt hon fann 😉 Smart tjej det där. Tror nog att hon och Malin kommer gilla varandra. Två tjejer med ”födgeni”.

  Vi har inte ens skaffat skridskor åt Jonte än… Gulp! Jag trodde han var för liten, men nu får vi nog fixa det till nästa vinter iaf ser jag. Det ser ju helkul ut.

 5. säger:

  Så söta skridskoprinsessor 😉
  Och sådan smart Moalie 😉 De är ju för underbara de små liven L
  Här i Sthlm snöar det just nu för fullt, och vi har ledigt och sportlov här. Fast visst längtar man ju till våren nu .)
  Torsdagskramisar / Kajsa

 6. säger:

  Hejsan!
  Dom är smarta dom små liven! Vilka söta isprinsessor du har. Dom brukar bli jätte duktiga på skridskor innan säsongen är slut. Ha en trevlig helg !
  Kram Sara.

 7. Salme säger:

  Ha ha haa… Jösses, vad jag skratta när jag läste om Moalie och gaffel historien…! Va dom e underbara de små. Fiffiga, som tusan! Var får dom allt ifrån, egentligen… Ha det bra! Kramis

 8. Anna säger:

  Hihi! Nu fick jag mej ett gott skratt ;D! De är mycket smartare än vad man tror många gånger har jag märkt! Det jag läste om hur Moa tröstade Natalie, tyckte jag var så rörande.. det brukar gå till på samma vis här. Underbart att se syskonkärlek bland allt bråkande ;-)!
  bamsekram

Tack för att du lämnar några ord till mig!