Skriverier

De två senaste veckorna

…har varit kämpiga. Vi har varit sjuka en efter en i allt från förkylningar till halsproblem orsakat av streptokocker. Lägg till skolarbete upp till öronen, tentamens och presentationer och så lite jobb på det och ett avslutningsvis 2 migrän anfall inom en vecka så att jag till slut fick stoppa i mig imigran som jag hatar.

Det låter inte alls lika jobbigt som det kändes att vara mitt uppe i det, konstigt nog! 🙂

Förhoppningsvis är det värsta över nu även om min hals låter som..ja som en brunstig sälhane med talfel! 🙁 Jag borde nog ta och kontrollera upp halsen igen, men jag vill inte veta det värsta. Vill inte få höra att stämbandsinflammation sitter kvar fortfarande. Jag avbokade t.o.m. min sånglektion igår och DÅ är det illa!

Men en bra sak har jag fått gjort under den här tiden och det är att den tid jag fick vid datorn ägnade jag åt min firmas hemsida för att få upp att man kan beställa mina menskoppar därifrån, så det är fixat!

Jag måste klä på mig nu och fixa till håret en aning innan tjejerna ska till dagis, så nu avrundar jag den här lilla snabbrapporten med att ge ett stort varmt grattis till min kusin Camilla och hennes nyblivne fästman Joa! Våra varmaste lyckönskningar!

*Det är inte illa när kusinerna får ändan ur vagnen! Först händer inget, och sen händer inget, och sen händer inget, men SEN berättar en kusin att han ska bli pappa, en annnan förlovar sig och en månad senare meddelar nästa att hon har förlovat sig! Bra jobbat, sötisar! :D*

Du kanske också gillar…

6 kommentarer

 1. Sara D säger:

  Hoppas ni får hålla er friska och krya nu. Men jag undrar allt hur en brunstig sälhane med talfel låter.. jag har aldrig hört en med talfel ;).
  Kramisar från Sara

 2. Hej tjejen!
  Hoppas du får ordning på halsen snart. Det där med migränen känner jag igen. Har haft 2 anfall på de senaste 2 veckorna och jag fattar inte hur du klarar av det utan Imigran?? Jag skulle inte klara en sekund här hemma med Elliot och Elise utan att ta dem.

  Kul att se lite nya bilder på tjejerna också.

  KRAM

 3. Susanna säger:

  Hoppas ni får vara friska nu i fortsättningen. Finns inget värre än å va sjuk juh. Ha d så bra! Kram

 4. Visst är det väl lite konstigt att vi ligger däckade ungefär samtidigt fast vi fysiskt är på så olika platser.

  Jag tog min sista penicillintablett idag och hoppas nu att alla rosenrot och fiklever- och nattljus-olja jag trycker i mig äntligen ska göra lite nytta och göra pigg, kåt, fokuserad och vacker och allt annat som alla jag talar med ”lovar” att pillrena ska hjälpa mig med 😉

  Inte minst att slippa bli sjuk hela tiden.

  Kram på dig!
  Nu ska jag fokusera på studierna eller så går jag helt sonika och flyttar in i mitt nya sovrum 😀

 5. Låter inte bra det där. Så snart jag är hemma igen så köper jag piller och skickar. Men flickorna är bättre nu hoppas jag? Kramar från oss, Ella och jag är i skåne i helgen.

 6. Hej Miina!

  Attans oxå att din hals ska krångla igen, du som vill sjunga så gärna.. 🙁 Verkligen tråkigt…

  Hoppas att ni frisknar till snart allihop och blir pigga o krya igen!

  Kram 🙂

Tack för att du lämnar några ord till mig!