Skriverier

Bloggsug

Ja, suget efter att få blogga kliar i fingrarna på mig och tankarna rör sig kring vad jag skulle kunna skriva flera gånger om dagen, men just nu räcker inte tiden till och det är jag tacksam för!

Min butik har öppnats med stor framgång och just igår var det fullt upp från jag slog upp dörrarna till strax efter att jag borde ha stängt. Det är jätte skönt att se, men jag märker att det stressar upp kroppen på mig. Måste försöka få in ett mer avslappnat förhållningssätt på jobbet och ta till vara på de lugna stunderna.

Moalie har fått vara med mig på jobbet eftersom hon har blödande slemhinnor efter influensan. Idag ska hon försöka vara på dagis eftersom de har besök från kommunens andra förskolebarn. Vi får se om det slutar i blodbad, eller om hon sakta men säkert ska kunna återbördas till dagis igen.

Nej, nu är det dags att sätta fart. Ska ta en varm, skön dusch och försöka tina upp en aning. Det är -15 ute och huttrigt kallt bara att se ut genom fönstret. *brr*

Som sagt, jag lever, jag längtar, men jag har just nu väldigt ont om tid för att blogga!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!