Mysig helg

Mm, det är precis vad vi haft, en riktigt mysig helg!
Vi hoppade faktiskt över tomten på lillajul marknaden eftersom Nattis bestämt uttryckte att hon inte hade något att önska sig. Senare på kvällen förstod vi att det nog var lika bra med tanke på att hon INTE tyckte om den hemska tomten som kom och kastade in paket och sen sprang iväg med en lykta i handen. 😉 Det är inte lätt att vara liten, men mor hennes lär inte ha varit så mycket bättre själv vid samma ålder!

Gårdagen tillbringade jag mestadels till sängs. Jag vaknade på morgonen med nån slags mini-migrän, men som gjorde mig fruktansvärt yr och vinglig och illamående. Jag beslöt att det nog var dags att försöka fixa till den här jädra hormonrubbningen och har idag bokad tid till min homeopat. Förhoppningsvis kan hon se till att det här vänder snart, för annars lär mannen min kasta ut mig vid varje PMS. :S Det är inte alls kul att förlora kontrollen över humöret.

På tal om humör ja… Ibland kan jag inte göra annat än sitta och le här bakom min skärm! Jag har en liten tös som gör allt för att reta upp mig just nu och som skriver saker som hon tror att jag ska reagera på i de forum där vi båda är aktiva, men som inte biter det allra minsta på mig. Hon gör sig bara fånig och jag kan faktiskt inte annat än småflina för mig själv! 🙂 Och nej, det är inte mina döttrar jag pratar om fast jag nu skrev ”tös”.

Imorgon åker jag och älsklingen till Sverige för att julhandla lite med alla andra ålänningar. Det är Finlands självständighetsdag och alla är lediga, så halva Ålands befolkning flyr ön för att shoppa upp all skatteåterbäring som kom igår. Ja, nu känner man sig rik igen…i ett dygn eller så…

Nu ska jag ta och spåra min beställning från foto.com och se hur långt den har kommit. Sitter med spänning och inväntar julklappar därifrån + årets julkort. Dessutom väntar jag på ett paket med pärlor som jag beställde förra veckan. Känns lite som minijul den här veckan!

11 thoughts on “Mysig helg

 1. trevligt me lite shopping i måron=) ja sku å gäran fara över här till Umeå, men så för__skat dyrt som det är så blir det inget…=/ trevlig självständighetsdag!kram

 2. åhh, vad kul att fara o shoppa, med alla ålänningar =) .Vi sparar det tills på lördag vi så kanske alla har varit redan. Såg er på marknaden, men ni såg inte oss. Kul att ni haft en skön helg! Kram på dej!

 3. Vad härligt att ni fick en sån mysig helg 🙂
  Sitter här och fnissar åt Nattis kommentar över att hon inte hade något att önska sig av tomten,lilla gumman så söt!
  Ser henne fortf som den 2,5 åring hon var när vi var hos er ler stort Inte kan hon oxå snart fylla 5??!?!?!?

  Hoppas att ni får en jätte trevlig dag i Stockholm å en massa rolig shopping!

  kramar

 4. Hörredu din viktigpetter! 😉
  Syftar på inlägget hos mig.. H U R ser ni att dom är sönder då när alla är mörka UTAN att skruva lossa varenda en och provbyta.

  Tänk vad enkelt med denna provare.. 😀

  Ha så trevligt på storshoppingen i morrn då!

 5. Hoppas Nattis hinner komma över sin rädsla för tomten. Jonte hälsar att hon inte ska vara rädd. Tomten är snäll, men lite blyg det är han också.

  Jag kan nog gissa vem tösen är, och du gör bäst i att göra som du gör. Le lite vid skärmen och sedan ignorera, men lite nyfiken måste jag erkänna att jag blir på vad hon nu håller på att reda för soppa.

  Kram till er alla! Krya på dig och…
  Jag måste nog ringa dig idag. Kom just på att jag längtar efter att höra din röst. 😀

 6. Tjena! Länge sen sist! Kiva att höra att ni alla har d bra.. Kanske Nattis tycker bättre om stora tomten..han brukar ju ha mer tid…o kanske mer paket.. 🙂
  Hälsa Julina o alla andra!
  Kraaam!

 7. Hej på dig! Kul med skatteåterbäring! Vi har fått tidernas skattesmäll, så här var det inte mycket att hurra för. Som tur är så är det bara halv skatt i Norge i december, så barna får julklappar också i år 🙂 Finns det några nya bilder på ert nya hem någonstans?

 8. inlägget var inte riktat till dej,även om du får svara där om du vill. men kanske jag kan förstå dej bättre åxå genom att andra svarar på frågorna. för det är lite dubbelt ibland. och kul att du är den enda som kallar mej tös=) nåja gott nytt år på dej med tösen! =) men världen kretsar ej runt dej=) hejhej

Kommentera