Skriverier

Simmat

Självklart kom jag mig i vattnet! 😀 Det var jätte varmt och skönt igår, men idag blåste det rakt in på stranden så jag höll mig på land. Barnen var i en snabbis, men frös så när de kom upp för att det blåste så på land att vi packade ihop och åkte hem.

Just nu är jag gräsänka eftersom mannen är på middag med jobbet. Han var så läcker i vita linnebyxor och kort ärmad skjorta, så jag hade kunnat äta upp honom! *mums*

Anyway, livet knallar på här hemma i hettan. Man orkar inte göra något förrän solen gått ner bakom träden (på väg ner nu kl.22). Huset ser ut som hej kom och hjälp mig med all oreda som blir då man inte orkar plocka undan och hundar som sandar ner som tusan. Kattern till då på ett hörn… Nå, det är inte soligt och varmt för evigt, så det är bara att njuta så länge det varar!


Idag åt vi pastasallad till middag. Julina hjälpte mig skära gurka. Ett tu tre sa hon ”Tänk om Peter skulle se mig nu, då skulle han nog bli förvånad för att jag är så stor!” Mammas lilla flicka! 🙂


När vi hade kört in Nicke på middag till stan, åkte jag och tjejerna till mommo och moffa och tiggde åt oss glass av dem. Självklart övertalade flickorna mommo och moffa att de skulle följa dem hem. Vi bor ju nu på 200 meters avstånd. Moalie tog ”Otta” =moffa i handen. Just nu är moffa något av en favorit för henne. Tyckte de var så söta, så jag måste föreviga dem. 🙂


Julina och Natalie sprang ifrån mommo i jakten på att hinna först hem. Måste ju visa hur hon ser ut oxå när jag visar moffa. 😉


Vi har hett som i en gryta här hos oss, vilket gjort att vi införskaffat en pool som vi har på baksidan. Vi kan inte ha en uppblåsbar eftersom katterna och hundarna river sönder dem. Den förra vi hade gick katterna balansgång på kanten och när de halkade i drog de stora revor i bassängen. *grr* Så, här är jag med Julina och Natalie. Än har vi bara ca 20 cm vatten, men kallt som tusan är det fortfarande (1 dygn efter att vi tappat i vattnet). Vi vågar inte fylla på fullt än eftersom det skulle ta så länge för vattnet att värmas upp.

Nej, om man skulle ta tag i oredan här hemma nu då… *suckar lite*

Ha en skön fortsättning på veckan!

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. säger:

  Ni får skvallra om hur lätt det är att hålla rent poolen sedan. Jag är sugen men Sven är skeptisk 😉

  Härliga hattar flickorna har. Vi har fullt sjå att hålla ngt på huvudet på MillaMaja och på dagis suckar de tungt. Hon springer och gömmer sina kepsar överallt den lilla busen och skakar sedan på huvudet med förbluffad min och säger ”Näe jag tappat den! Den e botta!”.

  Nu ska jag leka vidare med scannerna jag fått låna 😀

 2. säger:

  Klart du ska va värst med att ha simmat!
  Härliga foton på hela gänget, tokigt att katterna river sönder men det märkte jag på min skinnsoffa med att halkar dom lite blir det så.

  Varmt är det ja, man gör som inget onödigt..

 3. Jenny säger:

  Tjena tjejer! Hoppas ni haft en skön dag! Håller med dig, man får inte mycket annat gjort utan man gör bara det allra nödvändigaste!

  Vi ses, kram J

 4. emilia säger:

  inne och kikar på Julina,visst har hon blitt stor,måste visa bilden åt peter sen någon gång:) pappas lilla flicka=) men duktig är hon när hon hjälper till,man är så orolig över knivarna bara,men hon är ju försiktig!:) ha en fin kväll!

Tack för att du lämnar några ord till mig!