Skriverier

Underbart Kristi himmelsfärdslov

Vi har haft ett underbart lov. Värdet har varit helt ljuvligt med riktig sommarvärme och dessutom har vi haft fint besök av Kjell med hans fina Anette.

Vi har pysslat i trädgården, ätit såväl frukost, som lunch och middag i lusthuset, njutit av värmen och bara levt livet helt enkelt.

Kjell och Anette har som sagt varit här. Väldigt trevligt att få lära känna Anette som är en oerhört sympatisk kvinna. Det känns som om de verkligen hittat rätt båda två nu. Glad för mobbos skull!

Här kommer lite bilder från vår ledighet:


Mamma njuter av min viktnedgång och har nu länsat skåpet på alla kläder som är för stora för mig.


Årets första picknick på stranden. Alla tre tjejer och alla tre vovvar var med. Emmi var nog en aning förvånad över att få komma med för en gångs skull. Tidigare fick alltid hon och Rina stanna hemma.


Finaste Emmi njuter av solen.


Finaste sessorna Moalie, Julina och Natalie!


Bus i vattnet med alla tre vovvar och alla tre tjejer. Hade vi bara haft handduk med hade tjejerna förmodligen doppat sig. Det var varmare i vattnet än jag hade väntat mig, strax under 15 grader.

Hoppas värmen håller i sig ett tag, men det är förmodligen att hoppas lite för mycket… Nå, de här dagarna har vi fått njuta av 15 grader på morgonen, upp till 28 grader på dagen och 12-15 på kvällen. Ljuvligt! Så tack, för en fantastisk ledighet! Imorgon bär det av till jobbet igen.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!