Skriverier

Ny hemsida!

Nu har jag gjort om min hemsida och byggt in bloggen i själva sidan. Vad tycker ni besökare? Vad kan förändras?

Nu har även Natalie fyllt år och blivit stor flicka! Min lilla, lilla tös, redan 5 år! Vi firade henne på söndagen innan med kalas och sen firade vi med familjen på hennes riktiga dag. Bland annat bakade jag min första barbie-tårta som jag ska försöka visa bild på en annan gång.

Dagen efter Natalies födelsedag, rättare sagt igår, fick vi en liten bebis till släkten! Nickes mellansyster fick sin lilla dotter, så stort grattis till er, Heidi och Gustav, och välkommen till världen lilla pyre!

Livet knallar på sin gilla gång här hemma och jag försöker klara av allt som surrar. Ärligt talat går det inget vidare just nu, men jag lever på hoppet om att det ska komma en bättre morgondag!

Tack, gulle ni, för att ni orkar besöka mig! Själv är jag usel på det…fortfarande…men ni vet att jag tänker på er! En dag ska orket vara tillbaka och då ska ni få den uppmärksamhet ni är värda! Puss på er!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!