Hälsa och ohälsa

Låga energinivåer

Undrar vad det är i luften idag. Eller är det för blåsigt för änglarnas energi att hitta ner till mig här nere på jorden? Oavsett har min kropp varit totalt nollställd i energi idag. Trots 2 timmar sömn på förmiddagen, har jag varit totalt lelös i kropp och själ. Allt jag gjort idag har varit uttröttande till max. Kan inte förstå hur kroppen kan vara så här slut!

Maken och jag städade upp på mitt skrivbord och jag fick ta en rejäl paus för att ens orka lyfta upp pappren från golvet igen.

Fick mens i morse. Kan det vara så att all energi går åt till att klara av blödningen? Är det normalt för en EDSare att uppleva mensen så här uttröttande? Eller är det helt enkelt så att änglarnas energi blåser bort i stormarna och jag får gå på min egen energi som tydligen går på sparlåga?

Jag ber om ljus och energi inför morgondagen. Behöver det om jag ska orka genomföra bassängträningen med min fys imorgon.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!