Hälsa och ohälsa

Usch så länge sedan sist!

Jag bara drar mig och drar mig för att uppdatera bloggen, men nu måste jag ta tag i det hela. I juni fick jag min diagnos, Ehlers-Danlos syndrom, vilket har tagit mig hela sommaren att ta till mig och försöka acceptera. Trots att jag längtat efter att få veta vad det är jag har, blev det tungt när diagnosen till slut kom. Nu när hösten är här har jag accepterat det hela och tagit itu med det som gömmer sig inom mig. En dag ska jag skriva om diagnosen och vad den innebär för mig, men inte nu. Nu ligger jag nämligen i svår ryggskott alternativt diskbråck. Igår var jag till sjukhuset och fick en Voltaren injektion. Äter nu Voltaren Rapid och Lyrica. På tisdag ska jag på undersökning för att få veta vad det är jag har. Förhoppningsvis är jag då så frisk att jag kan ”stå på benen” och läkaren kan undersöka mig ordentligt.

Just nu ligger jag på soffan och stönar för varje rörelse jag gör. Tjejerna får sköta sig själva så gott det går och jag koncentrerar mig benhårt på att bli frisk fort!

Ville bara lämna ifrån mig ett livstecken, så ni vet att jag lever. 🙂

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

  1. Ulrika säger:

    STOR KRAM och KRYA PÅ DIG!!!

  2. Tänker på Dig, här kommer ett skepp lastat med styrkekramar och en massa krya på Dig!

  3. Krya på sig där!

  4. Googlade runt lite om EDS och hamnade här. Jag har oxå EDS, fick min diagnos i januari i år.

    Ha det gott! Pia

Tack för att du lämnar några ord till mig!