Skriverier

Julstress

Just nu är det mycket som händer här hos oss och dygnets timmar verkar inte räcka till hur jag än vrider och vänder på allt. Jag antar att det bara är att inse att julen snart är här och att det är dags att lägga alla måsten på hyllan. Därför gjorde jag något för mig själv, för en gångs skull, idag när jag åkte till stan. Jag åkte in för att köpa en färgskrivare (bläckpatron eftersom jag har svart laserskrivare) och med mig hem kom även en Bamboo Fun ritplatta. 🙂

Så idag tog jag mig lite egen tid mitt i all stress och ritade min första tomte. Tänk på att jag hade 6 (av skalan 4-10) i teckning när jag gick ut högstadiet!


Snygg va? 😉

Det är så mycket jag skulle vilja berätta och så många bilder jag skulle vilja visa, men det finns helt enkelt varken tid eller ork för det just nu. Kanske blir det mer tid i helgen…

Ta hand om er!

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

  1. KRAAAAM. Tror att stressen smyger på oss alla. Sköt om er, inga måsten, bara mysa.

  2. vid jul ska man bara göra sådant man verkligen vill och utan stress,mysa,äta gott,umgås osv:) jag börjar redan i november att förbereda inför julen,då slipper jag stressa iaf…och alla har ju olika saker de vill göra och mår bra av osv. ha en fin dag,och hoppas det kommer snö till jul!! p.s fin tomte:)

  3. Jätte fin tomte!

    bra att du tog dig en stund för dig själv mitt i alla stress. Jag känner för första ggn i mitt livs historia INGEN som helst stress över julen. Alla klappar är klara, julgodiset så gott som, köttbullarna är rullade och skinkan är inköpt. Det beror antagligen i grund o botten på att jag är hemma o pluggar att jag inte känner mig stressad. Har ju tid att göra saker på dagen istället för på kvällen som förut.

    ta hand om er!

    Kram!

Tack för att du lämnar några ord till mig!