Skriverier

Trött

När första delen av arbetsdagen är över kommer jag hem med barnen, äter mellanmål och skulle kunna somna på soffan.* *gäsp* *
Mina föräldrar är på semester, vilket gör att jag vikarierar pappa på ett rekryteringsföretag och samtidigt har jag hand om hans privata firma samt mammas firma och min egen. Inte att förglömma barn, djur och hem. Skönt att det bara är 1,5 vecka kvar och att det finns ett ljus i tunneln. :S

Annars är det bra här hemma. Julina är hos sin pappa nu i 3 veckor och Natalie och Moalie går på dagis nästa vecka till. Efter det tar vi sommarlov på riktigt och ska njuta av livet i måååånga veckor! Även maken går på semester då. Det ska bli skönt att få de här dagarna för varandra.

Efter en lite småkylig tid tillsammans, eller småkylig är fel ord vardaglig passar bättre, har kärleken blossat upp igen. Det är mysigt att känna det där lilla pirret när man ser på varandra igen.

Nu ska jag ta en bok och lägga mig i sängen en stund innan middagen.

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. säger:

    Ojoj, där finns det jobb verkar det som! Hoppas det går bra den tid som är kvar.

    Inte fel alls med lite pirr! 🙂

  2. Anna säger:

    Du har fullt upp ser jag, men snart har du semester :-D! Ha en skön sommar! Kramar!

Tack för att du lämnar några ord till mig!