EFIT

EFIT – 5 juni 2008


Kl. 7
Gomorron! Dags att ställa klockan på nästa EFIT-foto…


Kl. 8
Ännu en telephön-bild. Skickar grattis sms till min kära vän som fyller 30 idag…med hopp om att lyckas väcka honom! 😀


Kl. 9
Nu önskar jag att jag skulle kunna säga att klockan är kvart i 9, men så är inte fallet. Fort upp med växthusdörren så mammas växter inte slokar i hettan och sen iväg till dagis för att förhoppningsvis hinna till jobbet 9.30.


Kl. 10
Dagens räddningslina; ekologisk apelsinjuice och finsk-svensk ordbok. Allt för att de få hjärnceller som fortfarande finns kvar i skallen ska klara dagen utan att grillas ihjäl i hettan. Jäkla kontor utan ventilering!


Kl. 11
När inte telefonen ringer, sitter jag själv och jagar människor som aldrig behagar vara på plats när man söker dem. Typiskt…som Nalle Puh skulle ha sagt.


Kl. 12
Tittar ut och konstaterar att fönstren borde putsas. Vem vet vilka snyggingar som kör där utanför! En charmig bil tar sig åtminstone förbi precis i fotoögonblicket, så det bådar ju gott. Men nä, tvätta fönster är inte första prioritet när det finns arbetsgivare som behöver arbetstagare och vice versa.


Kl. 13
Det är tungt att vara på jobb med matte i värmen. Bäst att ta en liten lur medan det är tyst i lokalen.


Kl. 14
Så har vi då kommit hem och flickorna bad om att få äta mellanmål på studsmattan. Tänk att det ska vara så svårt att få de yngre att förstå att det faktiskt är fr varmt med långärmat just nu! Här har jag nyss fått av Natalie jeansen som hon med allt våld i världen skulle ha på sig. *pust*


Kl. 15
Har bytt vatten i största karet. Lyckades dock med konststycket att tappa filtret från pumpen i karet när jag skulle putsa det. :S Bra, Miina! Nåja, det sugs ju in igen till slut. Ser bara inte så nice ut när det flyter omkring små partiklar.


Kl. 16
Plockar fram menskoppar till en beställning från en återförsäljare och ser att lagret måste fyllas på. Inte en enda stor kopp kvar och endast ett tiotal små när allt är packeterat. Upps!


Kl. 17
Shit! Har precis levererat åt sista kunden för idag (som tur var kom hon själv och hämtade grejerna) och maken kommer hem om 20 minuter. Det blir inget avancerat till middag idag märker jag. Pasta med tonfisksås får det bli.Kl. 18
Yäk, det är så här man ser ut när kvällen närmar sig. Bäst att putsa bort maskaran som trillat under ögon om jag ska våga visa mig ute… Så där, då var man fit for fight igen då…not, men vad göra…


Kl. 19
Nu har jag lämnat av en liten gåva till hundinstruktören jag och Freja gick valpkurs med. Blickar ut över Ålands stolthet, Pommern, innan jag startar bilen och åker vidare till nästa ställe.


Kl. 20
Äntligen hemma igen. Sitter och myser vid köksbordet av lugnet som sänker sig över vårt hem. Pysslar lite med orchiden i fönstret medan maken plockar ur diskmaskinen. Barnen ligger i sina sängar. Kvällen har kommit.

Jag säger godnatt med följande bilder som är tagna kl.21


Hej, vad gör du där?! Hur har du kommit dit?!


Jag hittade dig, älskade lilla struts!!


Radarparet i vild galopp.


Jag gömmer mig…jag gömmer mig…jag gömmer mig…


Tittuuuuuuuuut!!!!! HÄR e jag!
Husse måste hålla i tunneln, annars busar hon så hela tunneln snurrar runt.

Det var allt för den här gången. Natti natti! På återseende!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. säger:

    fina bilder!

  2. säger:

    Hskrattar gott vaaar har du fått det vilddjuret ifrån????+ 100 kramaisar //Cat

Tack för att du lämnar några ord till mig!