EFIT

EFIT – 29 mars 2008

Titta, Kludden! Nu försöker jag hoppa på EFIT-tåget igen! 🙂


8:53
Godmorgon! Efter en aning sovmorgon (läs vilamorgon utan sömn) har jag bänkat mig med veckans Ellos-post och frukost.


10:02
Jahapp, så var det dags igen då…jäkla midipiller med mellanblödningar… *grr* Vad skulle jag göra utan min älskade kopp?


10:48
Veckans vattenbyte. Bilden visar mitt 180 liters kar med Malawi ciklider. Dags att klä på barnen, ta Freja i väskan och tåga iväg i samlad trupp till min kära mor som väntar med plättar till lunch.


12:04
Dags att krypa till sängs. Moalie har hoppat ur kläderna uppe i sin säng för att inte Freja ska äta upp hennes fina klänning. 🙂


13:10
Julina är hos sin pappa, Natalie, Moalie och Freja sover. Vår äldsta kisse sover…i Natalies säng! FYFY!! Allt är lugnt och stilla. Jag sätter mig ner med datorn vid köksbordet. Ska dricka en kopp te och mumsa 2 bitar chocklad (tack goa Cat för chokladen!!) det är ju trots allt lördag idag!


14:15
Barnen sover fortfarande… Gud, det är för länge sedan jag bloggade! Jag har glömt hur man får till texten ”läs mer” i en post. Tittar in hos Kludden för att se om han har nåt om det i sina tips och trix.


15:56
Nu har alla småttingar vaknat och en yrvaken Freja sitter på trappan. Kissandet känns allt lite jobbigt att utföra så här direkt efter uppvaknande, så matte väntar…och väntar…och väntar…och väntar…tills Freja plötsligt kommer susande med en hiskelig fart!


16:08
Besök på min lillebrors fina husbygge. Tillsammans med lillebrors sambo hittade barnen fina blåsippor.


17:02
Upps! Jag har slarvat med kamerainställningarna… :S Börjar känna mig febrig. Har inte tid med att bli sjuk! Hjälper Moalie att städa upp i rummet innan middagen.


17:58
Nicke köpte hem djupfryst pizza till middag idag. Lata jag orkade nämligen inte ställa mig vid spisen! Natalie med möss-rufsigt hår äter med god aptit. Slarv med kamerainställningarna igen. *skäms*


19:02
Efter en liten paus efter maten dukades det fram efterrätt. Fruktcocktail med grädde. *mums* Moalie har ätit klart och ska strax rusa iväg till tvn för att se på Bolibompa med Natalie. Vadan detta fuskande med kamerainställningarna?! Önskar jag kunde skylla på kameran, men dessvärre är det helt och hållet fotografens fel.


20:00
Nu börjar den internationella el-sparar timmen, så jag släcker ner huset och säger godnatt till EFIT för den här gången. Endast saltlampan lyser i vardagsrummet. Resten av huset är släckt (bortsett från barnens nattlampor). Tur att jag har laptop som batteriet klarar sig någon timme på. 🙂

Du kanske också gillar…

7 kommentarer

 1. säger:

  Hej…

  Kikar in er efit dag 🙂

  Menskopp det har jag ALDRIG tidigare varken sett eller hört talas om 🙂 Smart grej ju…

  Ha det så fint.
  kram Gurkiss

 2. säger:

  Kul att se din dag!

  Vad är Freja för ras förresten?

  Ps. Menskopp is da shit! -kan vara det smartaste jag någonsin köpt…

 3. säger:

  hej!
  Kikade in din efit!

  vilka vackra namn du har till dina flickor 🙂

  och den där koppen ska jag nog ta och beställa… verkar ju jättebra!

  Kram
  Cattis

 4. säger:

  Kikade in från EFIT och kollade eran dag. Vilken fin hund Freja var då 🙂 önskar er en bra dag idag! //Mamman

 5. säger:

  Ohlala.. det var inte dåligt 😉
  Men jag släckte inget igår jag.. hade inte en blekaste aning om det.

 6. Trevligt med EFIT 🙂 .

  Blir nyfiken hur du fotar 😉 , på program..?

  ((Kramar))

 7. säger:

  kikar in,jag har åxå tänkt börja med efit,får väl se när jag ska komma ihåg att börja bara:D åh vad fint deras hus blir! vet du när de flyttar in? eller ha de kanske redan flyttat in??ha en fin dag

Tack för att du lämnar några ord till mig!