EFIT

EFIT – 20 oktober 2008


Kl. 7
God morgon! Vaknar ensam idag. Maken har åkt till Finland å jobbets vägnar. Saknar mig älskling!


Kl. 8
Dags att dra upp rullgardinen i vårt sovrum.


Kl.9
Natalie och Moalie stannar hemma från dagis idag eftersom de är snoriga och kan behöva lite extra vila. Surfar lite medan tjejerna klär på sig.


Kl. 10
Dags att mata firrarna! Min malawihona vaknar först av alla.


Kl. 11
Lunchen består idag av gårdagens underbara kantarell/bacon paj. Mums!


Kl. 12
Hade tänkt skippa duschen idag eftersom vi badade bastu igår kväll, men känner mig frusen och har bestämt mig för att ta en varm och ångande dusch i lugn och ro medan barnen leker.


Kl. 13
”Matte, matte, det låter som om Julina är på väg hem från skolan! Kom och släpp ut mig!!”


Kl. 14
Julina och hennes kompis har klistrat ihop ”några” papper för att göra en jätte-loppa. Det gick på tok vid vikningen, men roligt hade de!


Kl. 15
Ur- och iplockning av disken. Tänk så mycket lättare sånt här går när man är ensam! Nu vet jag ju att ingen annan kommer att göra det och då gör jag det gladeligen själv. Märkligt att det ska gå så trögt annars.


Kl. 16
Har slagit mig ner vid köksbordet med en nyinköpt pärlbok. Smakar på lite inspiration för kommande projekt.


Kl. 17
Moalie lagar mat (man måste blåsa på maten för att den ska bli god anser hon, svårt bara när luften bara åker upp i pannluggen istället för ner på maten…) medan Julina läser läxan för lillasyster Natalie (som läser ut de svårare orden). Ja, det är faktiskt så att Natalie läser minst lika bra som Julina trots en åldersskillnad på 2 år + att Natalie ännu inte börjat skolan. Tror dessutom att Natalie har lättare för att läsa långa och svåra ord. Hon läser på något sätt mer flytande. Det blir ju så när man har en storasyster att lära sig av…till storasyster stora förtret!


Kl. 18
Maten är avklarad, Julina är på simning och minstingarna ser på Bolibompa. Själv tänder jag en värmande brasa och myser medan veden tar eld.


Kl. 19
Minsta töserna ligger till sängs och jag väntar på att Julina ska komma hem så jag får stoppa om henne oxå. Här är det Moalie som får agera modell.


Kl. 20
Julina har gjort sig klar för sängen med tandborstning och ansiktstvätt, men herregud så svårt det var att posera för mammas EFIT! Det hela slutade i totalt fnisskalas. 🙂


Kl. 21
Passar på att mumsa pistagenötter medan maken är borta. 🙂


Kl. 22
Ljusen är tända i fönstret och tröttheten börjar komma över mig. Med denna bild säger jag god natt för den här gången!

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. fina bilder! jo man ska nog leva mycket i nuet,men jag gillar ej att du missuppfattat saker om tex mig och mamma min,missförstånd vill jag ju reda ut,iaf om det är sådana hemska saker…visst man kan ej va vän med alla,men är ju dumt om folk går omkring och tror annat än hur det är…nu ska jag sluta nåjsa om det,lär väl ej bli bättre för det=) men sku va lättare att ’umgås’ om det ej va en massa knutar på tråden… ha en fin höst dag! vi hörs eller ses.

 2. Hej…

  Jag har kikat in er efit dag 🙂

  Skoj med en jätte loppa. Synd att det inte gick någe vidare…

  Ha de gött.
  // Gurkiss

 3. Koselig dag 🙂 FIne bilder 😀

Tack för att du lämnar några ord till mig!