EFIT – 25 maj 2008


Kl. 8.30
Go morron! Vaknade relativt sent eftersom barnen åkt till Degersand med mommo och moffa i husbilen över natten. Vaknade, sträckte på mig, och blicken föll på min underbart vackra tavla som min svägerska målat! Tack, Anna!


Kl. 9.30
Idag ska jag plantera återstående blommor på sina rätta platser. Läser på lite och planerar…


Kl. 10.30
Snälla, söta, rara matte, försök se rakt igenom mig! Jag ligger inte alls på en filt, som det ser ut, jag ligger på gräsmatten. Visst ser du väl det, matte? Det är ju så sköööönt här!


Kl. 11.30
Pratar i telefon med en god vän. Hm…varför står gräsklipparen övergiven under ett träd? Var är maken som skulle klippa gräsmattan?!


Kl. 12.30
Påklädd och anständigt fixad i håret. Ska iväg och leverera produkter åt en av mina återförsäljare…en söndag… 🙂 Ja, så är det att vara egen företagare!


Kl. 13.30
Som sagt, de återstående blommorna skulle i jorden idag! Här är det funkian som äntligen fått flytta från den totalt igengrodda kindergarden som är full av ogräs.


Kl. 14.30
Tre små prinsessor har kommit hem från mysdagen och natten i husbilen. Lite småslöa, men väldigt ivriga på att få berätta allt som hänt! Älskar er, mina sötnosar!


Kl. 15.30
Printar ut en saga som vi hade på Natalies kalas som skattjakt. Erik har fått en sticka i handen och ska få höra sagan om Riddar Erik som hittar en skattkista innhållande just den glittrande, magiska stenen som han håller i sin hand medan vi tar bort stickan åt honom. Självklart får han ta med sig stenen hem för att lägga under kudden, precis som Riddar Erik. 🙂


Kl. 16.30
Maken steker plättar till middag idag. Det är för varmt för någon mer avancerad måltid. Självklart serveras maten i lusthuset. Myyys!


Kl.17.30
Tänk så skönt man kan ha det! Tur att det var så sent på dagen, annars hade jag nog fått sova med en kräfta inatt!


Kl.18.30
Nu är planteringen avslutad för idag, och jag passar på att vattna landet innan barnen ska i säng. Känner att det börjar bli dags att avrunda den här dagen. Ett foto till, sen stänger jag av kameran för den här gången.


Kl.19.30
Så var det då slut för den här gången. Maken får ta sista bilden, sen ska barnen i säng och jag ska lägga upp bilderna i bloggen. Det känns som det blir en lugn och skön kväll för mig. Kanske lite tv-tittande, eller en bok, vi får se. Vi ses igen! Kram från mig och Freja.

14 thoughts on “EFIT – 25 maj 2008

  1. Hej tjejen! Sitter på jobbet och är allmänt måndagstrött…. Visst var det en härlig helg med ljuvligt väder. Jag skulle vilja ha semester NU!
    Kramar på dig! /Jenny

  2. Tjenis! Kikar in, länge sen sist! Superfint ni har det på gården, blir så avis :-)! Ni har verkligen fixat och donat! Vovven är sååå söt! Ha det gott! Kram!

Kommentera