Skriverier

Trött jag blir!!

Idag gick jag igenom mina loggar och såg att det är ca 10-15 ålänningar om dagen in till mig. Kul att ni hälsar på, men ni kan väl åtminstone lämna en rad nån gång nu och då! Det är så jä*la typiskt åländskt att man kommer in bara för att snoka.

Jag vet att det finns ålänningar här som tittar in nu och då, som oxå skriver ibland och det här rör absolut inte er!

Har många gånger funderat på att banna åländska IP-n och bara släppa in dem som ger sig till känna. Kanske börjar det bli dags för det nu!

Du kanske också gillar…

9 kommentarer

 1. Pia säger:

  Heee-eej! 🙂 Va spännande de låter me huset! 🙂 o va söt syster julina ha fått 🙂 när ja läst at hon hade fått en syster så tänkte ja…” öööh…?? väähh!???” de va nått som inte stod rätt till 😛 Men då sen när ja läste om Peter så dåååå förstod jag 😉 Kul iaf! Roligt att få se er oxså föresten 🙂 fast de blev lite kort, men iaf 🙂 Ha de bra allihopa! Kramar

 2. säger:

  Tur man bor så långt från Åland då 😉 …eller det blev ju inte rikktigt bra det 😀

 3. säger:

  Nu är det en norrlänning här och snokar! 😉
  Så underbart med et nytt hus, jag blir så avis att det inte är klokt! Jag VILL också! Kan tänka mig att det finns hur mycket som helst att tänka på, både roliga saker och mindre roliga saker. Men i det stora hela måste det vara helt underbart med ett alldeles nytt hus! Grattis!

  Hoppas ni har en fin fredag!
  kram Stina

 4. säger:

  Och här kommer en stockholmare, eller iaf ett par mil norr om sthlm.

  Jag ser med spänning fram emot att få följa husbyggandet!

  KRAM

 5. säger:

  Hej vännen!
  KUUUL med nytt hus.Det är ju bara så lyxigt att beställa hus tycker jag,vill också ha!När jag bodde i hus hade jag också ett Älvsbyhus,och det var så fräscht och mysigt.Kunde inte vara bättre.
  Hoppas ditt besök hos farbror doktorn med halsen gick bra,höll alla tummar jag kunde!kramar!

 6. säger:

  Ingen Ålänning .. bara jag från Stockholm som kikar in. 🙂

 7. Pernilla säger:

  Måste ju skriva hej iallafall =). Är ju lite lättare nu när jag har dator att skriva nåt här. Glad Påsk på er! kram

 8. Anna säger:

  Tjenis gumsan! Förstår precis vad du menar med ålänningar och behovet att snoka s. Har samma på min hemmis, där de är många återkommande ålänningar vilket ju är kul, men inte att de ger sej tillskänna :(. Tror mitt problem kanske går att lösa genom att radera länken på Ålcoms sida, därifrån är det ganska många som går…
  Försökte få tag i dej idag och höra om du var intresserad av en träff? Men kan tänka mej att ni har fullt upp nu med husplanerna och påskeriet! Imorgon kommer min gubbe hem *äntligen
  :-)! Ha en skön påskhelg! Kram från oss!

 9. säger:

  Ger mig till länna som vanligt :-). Jag brukar ju skriva en rad då jag är inne o kollar in er ;-), eller hur. Typiskt åländskt att inte ge sig till känna ja.. Dom hoppas ju få reda på ngt smaskigt skvaller att berätta om på nästa kafferep s.
  Vad roligt med nytt hus!!! GRATTIS!!!

Tack för att du lämnar några ord till mig!