Skriverier

Sommaren flyger fram

Det är länge sedan jag skrev. Sommaren har lixom flygit fram och ändå inte. Det känns fortfarande som den inte har börjat än i och med att värmen lyser med sin frånvaro, men samtidigt är det snart dags för skola igen för barnen. Äldst börjar tvån på vård, mellerst börjar nian och minst börjar sjuan.

Vi har varit en vecka på vårt smultronställe och bara njutit av stillheten. Vi laddade nog alla våra batterier rejält under den tiden. Mellerst var med om en himla söt grej med en kille i Kaskö. Jag utelämnar detaljerna här, men kan säga att det gick snabbt att lokalisera honom med hjälp av facebook. 🙂

Jag använde så klart rullstolen nästan konstant under vår tid där och tränade ingenting, vilket gjorde att smärtan gick ner till en 3:a. Väl hemma igen och med några fler meter under fotsulan, så är jag åter uppe i 8:a igen. Just nu känns det rysligt omotiverat, men jag försöker lägga om så att jag använder rullstolen inne lite mer så att jag sparar energi till att träna och sen tränar jag lite mer intensivt istället. Det känns rätt värdelöst att smärtan ska bli så hög utan att jag får ut något ur den, så att säga. Vi får se om jag är inne på rätt spår eller inte.

Imorgon börjar Rockoff. Mellerst och äldst ser nog väldigt mycket fram emot det, medan minst inte tycker att artisterna är värda att lägga pengar på och ärligt talat måste jag hålla med henne. Stämningen i parken brukar ändå vara mysig, så jag gissar att vi parkerar oss där de kvällar vädret tillåter. Tanken var att jag skulle vandra på stan i egenskap av ”Vuxna i rörelse”, men eftersom min förbaskade rullstol inte fungerar (alltså elrullstolen), så är jag aningen låst. Nå, så kan det gå. Jag får vara nöjd med alla andra år jag lyckats vandra och hoppas att andra föräldrar kan finnas där för mina barn, så som jag funnits för andras genom åren.

Nu börjar det bli dags att leta sig i sängen. Musklerna jobbar rätt hårt under huden efter kvällens pass och vill nog gärna att jag tar natt snart.

Tjejerna ligger under täcket redan, men det kommer sig av att de tog ett kvällsdopp sent ikväll och behöver få upp värmen.

Nu ska jag kramas med han jag älskar, som jag firar 15-årig bröllopsdag med just idag. Jag är tacksam för att vår dag varit så mysig och fin! Sov gott, alla där ute!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!