Skriverier

Hejdå 2023!

Förra året använde jag mig av den här lista för att sammanfatta året som varit, så jag kör på samma nu. Här är förra årets lista.

Mitt 2023 har varit: Mindre pandemidrabbat än tidigare år. Framgångsrikt sett ur mina frivilliguppdrag,. Jag har utmanat mig själv, växt och ibland har jag fallit tillbaka. Året förde med sig två nya ungdomar i mitt liv. Dotterns fästman och vår extra son.

Tre saker jag lyckades med: Hittat en ny assistent som jag trivs med! Hurra!! Tagit avstånd från det som behövts. Hittat mig själv som körledare.

Ett datum jag kommer att minnas: 15 augusti när maken klev över 50 sträcket.

Det här gjorde jag, som jag aldrig gjort förut: Lärde en vuxen person att simma! Hurra, så bra gjort av personen som övervann sin vattenrädsla! Blev morrmorr till minstingens vovve.

Länder jag besökte: Finland och Sverige

De bästa sångerna från det gångna året: En natt som många andra i julkyrkan med min härliga kör! Den berörde mig djupt och jag är stolt över mitt arrangemang av violinstämman!

Jag firar nyår så här: Jag, min man, två yngsta döttrarna och minstingens fästman.

Jag har/har inte nyårslöften: Jag har inga nyårslöften, men jag kommer att sätta upp mål för det kommande året som jag ska försöka jobba med.

Det här är mina förväntningar för 2024: Jag vill bli bättre på att skapa utrymme för mig själv. Jag skulle gärna vilja hitta rätt individ för assistanshund till mig själv. Att vår lilla spynxkisse ska få sin första kull.

Det här vill jag säga till mig själv, inför det nya året: Våga ta stora kliv på vägen framåt och lyssna till den inre rösten! Fortsätt prioritera sången, fotograferandet och skrivandet. Förra året skrev jag ”Våga vara sårbar, öva på att vara en börda och stå fast i trygghet vid dina gränser!” Fortsätt med det! Våga säga nej för att skapa utrymme för vila!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!